Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Winkelmandje

0 artikelen € 0,00

My Cart -

0 artikelen
Productcategorieën

Canon MAXIFY MB2155, All in One, WiFi

€ 119,99

Beschikbaarheid: Levertijd 1 - 2 werkdagen

Word nog productiever met MAXIFY-printers voor het kantoor aan huis. Ideaal voor iedereen die vanuit huis zaken doet; kostenbesparende printers voor kantoren aan huis die ongeveer 200-1000 pagina’s per maand printen.

MAXIFY MB2155 All in One inktjet printer.

- Snel printen: 19 IPPM in zwart-wit, 13 ipm in kleur
- Zuinig in gebruik
- Print via smartphones, tablets en de cloud
- Blijf productief: lade voor 250 vel en ADF voor 50 vel

Gemak en snelheid
Met deze All-in-One printers voor het kantoor aan huis met ingebouwde ADF (Automatic Document Feeder) voor 50 vel en grote papiercapaciteit is het zeer eenvoudig om documenten van meerdere pagina’s af te handelen. Dankzij de hoge printsnelheden en het snelle Quick First Print hoef je nooit meer op je documenten te wachten. Je kunt zelfs je favoriete handelingen opslaan voor toekomstig gebruik.

Wireless connectiviteit
Er zijn verschillende modellen met Wi-Fi en Ethernet-connectiviteit die het zeer eenvoudig maken om print- en scanfuncties te delen en waarmee je vanuit elke plek een printopdracht kunt geven. Wireless printen vanaf smartphones en tablets is gemakkelijk dankzij de Canon PRINT-app of Apple AirPrint™. Je kunt printen via een wireless netwerk, ad hoc met de Access Point-modus of zelfs via internet met cloudondersteuning.

Geavanceerd scannen
Met de functie scannen naar e-mail kun je de scan rechtstreeks vanuit het printerscherm naar geselecteerde e-mailadressen sturen of een concept van je e-mail maken met de scan als bijlage via je webmailprovider (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Ook kun je met MAXIFY Cloud Link gescande documenten rechtstreeks uploaden naar Evernote, Dropbox, Google Drive en SkyDrive.* *Scannen naar cloud en scannen naar e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.

Bespaar geld op inkt en papier
De XL-inktcartridges met hoge capaciteit kunnen tot 1200 pagina’s in zwart-wit en 900 pagina’s in kleur printen voor een laag bedrag per pagina. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren voor nog voordeliger printen. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.
Hoeveelheid:
Voorraad

  • img check Geffen
  • img check Oss
  • img check Uden
  • img check Den Bosch