Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Winkelmandje

0 artikelen € 0,00

My Cart -

0 artikelen

LG 34" 34UC89G-B, 2560x1080, IPS, 144Hz, GAMING, HDMI DisplayPort, USB3.0

€ 699,00

Morgen in huis

OP = OPRUIMING

Zichtbaar beeld: 86,4 cm (34 inch)
Resolutie: 2560x1080
Aansluitingen: HDMI, USB, Display Port
Speakers: Nee
Kleur: Zwart
Synchronisatie: G-Sync


De gamingmonitor waarop je hebt zitten wachten
Hier is de gamingmonitor waarop je hebt zitten wachten! Maak je klaar voor een meeslepende ervaring in verschillende gamegenres en een efficiëntere gamingomgeving.

De langverwachte gamingmonitor met G-Sync™
Dankzij de IPS-monitor van 21:9 van LG met G-Sync™ kun je genieten van je games zonder dat je afgeleid wordt door schokken en haperingen op het scherm. Met deze monitor word je echt meegesleept in je spel.

Bekijk gaming in een ander daglicht met G-Sync™
Dankzij de NVIDIA G-Sync™-technologie hoeven gamers zich niet langer zorgen te maken over haperingen of schokken op het scherm. Doordat de verversingssnelheid van de weergave gesynchroniseerd wordt met de GPU in de PC die bestuurd wordt door GeForce® GTX™*, ervaar je een meeslepende gamingervaring.

Gamingbewegingen van 144 Hz op het IPS-scherm
Met de UltraWide IPS-monitor van 21:9 en 144 Hz kun je genieten van de uniek nauwkeurige kleuruitdrukking van IPS en de vloeiende gamingbewegingen met een verversingssnelheid van 144 Hz (overklok 166 Hz*). Kijkers kunnen genieten van vloeiende bewegingen zonder nabeelden. Merk ook de levendige en nauwkeurige kleurenweergave op het scherm.

Een volledig nieuwe winervaring in gaming
De UltraWide gamingmonitor van 21:9 van LG, 34UC89G, heeft ontwerpkenmerken die perfect bij je gamestation passen en die je gamingervaring niet in de weg zullen staan. Je kunt de monitor kantelen en de hoogte ervan aanpassen en dankzij de muishaak kun je je ruimte organiseren.

Gamingsgezichtsveld van 34’’, 21:9 UltraWide
Met de 34”inch, 21:9 UltraWide curved monitor kun je ruimtes zien die onzichtbaar zijn bij een verhouding van 16:9 en zul je met je snel reactievermogen als winnaar uit de bus komen.

De perfecte treffer met crosshair
De crosshair-functie plaatst het aanvalspunt centraal en verbetert zo de nauwkeurigheid in FPS-games (first-person-shootergames). Deze functie ondersteunt ook FPS-games die geen ondersteuning bieden voor nauwkeurig richten. Gamers kunnen ook hier de crosshair-functie inschakelen om hun kansen op winst te vergroten.

Dynamic Action Sync en Black Stabilizer
Dankzij Dynamic Action Sync kunnen gamers hun tegenstander direct en zonder vertraging aanvallen. De functie minimaliseert de invoervertraging en zorgt ervoor dat je zintuigen synchroon zijn met realtimescènes tijdens snelle acties. Tijdens het spelen van shootergames biedt Black Stabilizer zelfs in de donkerste omgevingen volledig zicht.

OnScreen Control 2.0
OnScreen Control-versie 2.0 met bijgewerkte en innovatievere functies.

Ondersteunde games in 21:9
Met de toename in de vraag naar monitoren van 21:9 die een grotere onderdompelende ervaring bieden, ontwerpen spelontwikkelaars meer games met ondersteuning van de beeldverhouding 21:9 (2560 x 1080).
Hoeveelheid:
  • Koop eenvoudig online, haal het af in een van onze 4 winkels
  • Gratis verzending boven de 30,-
  • Computerspecialist sinds 1999
  • Eigen technische dienst
Voorraad

  • img check Geffen
  • img check Oss
  • img check Uden
  • img check Den Bosch