×

Log in

This is not an email address!
Email address is required!
Password is required!
Enter a valid password!
Het e-mail adres en/of wachtwoord zijn niet juist.

Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Filters
Prijs
 • 39 277

Merk
 1. Ewent
 2. IN2ERGO
Nieuwsbrief

Montage en Ophangbeugels

 1. € 49,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de Ewent EW1518 Dubbele LCD Bureausteun met crossbar. Het crossbar-ontwerp biedt extra werkruimte op je bureau. Plaats 2 beeldschermen zij-aan-zij op jouw ideale hoogte. Zo krijg je een betere zithouding en voorkom je rug-, nek- en schouderklachten. De Ewent EW1518 dubbele bureausteun met crossbar is geschikt voor maximaal twee monitoren tot 27 inch en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of doorvoersysteem.

  Meer ruimte op je bureau dankzij het crossbar-ontwerp
  Aan de EW1518 dubbele bureausteun met crossbar monteer je 2 monitoren zij-aan-zij en creëer je extra werkruimte op je bureau omdat de diepte van de bureausteun slechts 80 mm is.

  Eenvoudig verstelbaar: verklein de kans op rug- en nekklachten
  De Ewent EW1518 is eenvoudig in hoogte te verstellen. De bureausteun is geschikt voor twee beeldschermen tot 27 inch met elk een maximaal gewicht van 10kg. Per monitor heeft de steun 2 draaipunten voor het instellen van de ideale kijkhoek en de beste ergonomische werkhouding waardoor je de kans op nek- en rugklachten verkleint. Verder is de EW1518 uitgerust met VESA 75x75 mm en 100x100 mm. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem.

  Handig beeldschermmontagesysteem
  Dankzij het handige montagesysteem monteer je eenvoudig zelf de beeldschermen zonder hulp van anderen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.
 2. € 89,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1516 Monitorsteun met gasveer voor 2 monitoren. Plaats de beeldschermen met één hand op jouw ideale hoogte en kijkhoek dankzij het handige gasveersysteem. Ideaal voor flexibele werkplekken! De EW1516 Monitorsteun is geschikt voor twee schermen tot en met 27 inch en 2-6,5kg elk en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Ideaal voor flexibele werkplekken
  Wanneer je op een kantoor werkt met flexibele werkplekken is het handig om de EW1516 Dubbele bureausteun met gasveer te gebruiken. De EW1516 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem. Verder heeft de bureausteun geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de monitoren aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor twee schermen tot en met 27 inch met elk een maximum gewicht van 2-6,5kg. De EW1516 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je de monitor zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

  Ergonomische bureausteun met gasveer voor twee monitoren tot en met 27 inch en 2-6,5kg
  - Dubbele bureausteun met gasveer voor twee monitoren tot en met 27 inch en 2-6,5kg met VESA
  - Ruimtebesparende oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden
  - Geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker
  - Ideaal voor flexibele werkplekken: systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen, daarnaast ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige gasveersysteem
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel
  - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem
  - Ergonomische bureausteun: 3 draaipunten, handige schermaanpassingen (kantelen/ roteren/ zwenken) en individuele schermuitlijning
  - Scherm: LCD, LED, TFT tot en met 27 inch en 2-6,5kg each met VESA 75x75 of 100x100
 3. € 59,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1515 Monitorsteun met gasveer. Plaats het beeldscherm met één hand op jouw ideale hoogte en kijkhoek dankzij het handige gasveersysteem. Ideaal voor flexibele werkplekken! De EW1515 Monitorsteun is geschikt voor één scherm tot en met 27 inch en 2-6,5kg en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Ideaal voor flexibele werkplekken
  Wanneer je op een kantoor werkt met flexibele werkplekken is het handig om de EW1515 Bureausteun met gasveer te gebruiken. De EW1515 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen. Kantel, zwenk en roteer het scherm voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem. Verder heeft de bureausteun geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de monitor aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor één scherm tot en met 27 inch met een maximum gewicht van 2-6,5kg. De EW1515 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je de monitor zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

  Ergonomische bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg
  - Bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg met VESA
  - Ruimtebesparende oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden
  - Geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker
  - Ideaal voor flexibele werkplekken: systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen, daarnaast ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige gasveersysteem
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem
  - Ergonomische bureausteun: 3 draaipunten, handige schermaanpassingen (kantelen/ roteren/ zwenken) en individuele schermuitlijning
  - Scherm: LCD, LED, TFT tot en met 27 inch en 2-6,5kg met VESA 75x75 of 100x100
 4. € 109,00
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1514 Monitorsteun voor 4 monitoren. Plaats vier beeldschermen op jouw ideale hoogte en kijkhoek voor een betere zithouding en voorkom daarmee rug-, nek- en schouderklachten. De EW1514 Viervoudige Monitorsteun is geschikt voor maximaal 4 schermen tot en met 32 inch en 8kg en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Verklein de kans op rug-, nek- en schouderklachten
  De EW1514 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen door het handige schroefsysteem. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de 4 monitoren aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor vier schermen tot en met 32 inch met elk een maximum gewicht tot en met 8kg. De EW1514 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je alle vier de monitoren zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.
 5. € 74,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1513 Monitorsteun voor 3 monitoren. Plaats drie beeldschermen op jouw ideale hoogte en kijkhoek voor een betere zithouding en voorkom daarmee rug-, nek- en schouderklachten. De EW1513 Drievoudige Monitorsteun is geschikt voor maximaal 3 schermen tot en met 27 inch en 7kg en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Verklein de kans op rug-, nek- en schouderklachten
  De EW1513 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen door het handige schroefsysteem. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de 3 monitoren aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor drie schermen tot en met 27 inch met elk een maximum gewicht tot en met 7kg. De EW1513 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je alle drie de monitoren zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

  Volledig metalen ergonomische drievoudige bureausteun voor monitoren tot en met 27 inch en 7kg elk
  - Volledig metalen drievoudige bureausteun voor monitoren tot en met 27 inch en 7kg met VESA
  - Ruimtebesparende oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden
  - Systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen, daarnaast ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige schroefsysteem
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel
  - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem en inbussleutelopbergsysteem
  - Ergonomische bureausteun: 3 draaipunten, handige schermaanpassingen (kantelen/ roteren/ zwenken) en individuele schermuitlijning
  - Schermen: LCD, LED, TFT tot en met 27 inch en 7kg elk met VESA 75x75 en 100x100

  Volledig metalen ergonomische viervoudige 2x2 bureausteun voor monitoren tot en met 32 inch en 8kg elk
  -Volledig metalen viervoudige 2x2 bureausteun voor monitoren tot en met 32 inch en 8kg met VESA
  -Ruimtebesparende oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden
  -Systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen, daarnaast ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige schroefsysteem
  -Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel
  -Geïntegreerd kabelmanagementsysteem en inbussleutelopbergsysteem
  -Ergonomische bureausteun: 3 draaipunten, handige schermaanpassingen (kantelen/ roteren/ zwenken) en individuele schermuitlijning
  -Schermen: LCD, LED, TFT tot en met 32 inch en 8kg elk met VESA 75x75 en 100x100
 6. € 71,39
  De Pharo monitorarm is een simpele, standaard monitoroplossing voor een heel voordelige prijs.

  De arm is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden. Met deze monitorarm plaatst u uw scherm op de ideale kijkhoogte en verbetert u uw werkhouding.

  Pharo monitorarmen worden standaard geleverd met een bladklem n een bladdoorvoer, zodat u altijd de bevestiging heeft die u wenst. Daarnaast is de Pharo verkrijgbaar in het wit, zwart en in het zilver zodat hij bij ieder interieur past.

  De arm is geschikt voor monitoren tussen de 13 en 27 inch met een 75×75 of een 100×100 VESA aansluiting.

  Hij is in hoogte, diepte en hoek verstelbaar en kan bovendien ook draaien en kantelen.

  Pharo monitorarm:
  - wit, zwart of zilver
  - standaard geleverd met bladklem n bladdoorvoer
  - geschikt voor 13" - 27" monitoren
  - maximaal draaggewicht 8kg
  - in hoogte, diepte en hoek verstelbaar
  - 360 graden draaibaar
  - 45 graden kantelbaar
  - VESA 75×75 en 100×100
  - Verkrijgbaar in wit, zilver en zwart
  - voorzien van kabelklemmen voor goed kabelmanagement
 7. € 49,99
  Ergonomische en ruimtebesparende bureausteun voor twee monitoren tot 27 inch
  - Universele bureausteun geschikt voor twee monitoren: elk tot 27 inch en 8kg
  - Systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen
  - Met 75*75 en 100*100 VESA aansluiting
  - Eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige schroefsysteem
  - Individuele schermuitlijning
  - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem en inbussleutelopbergsysteem
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel
  - Met 3 draaipunten voor het instellen van de ideale kijkafstand
  - Handige schermaanpassingen: kantelen, roteren, zwenken
  - Voorkom nek- en rugklachten door gebruik te maken van deze ergonomische bureausteun

  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de Ewent EW1512 Dubbele LCD Bureausteun. Plaats 2 beeldschermen op jouw ideale hoogte en kijkhoek voor een betere zithouding en voorkom daarmee rug-, nek- en schouderklachten. De Ewent EW1512 dubbele bureausteun is geschikt voor maximaal twee monitoren tot 27 inch en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of doorvoersysteem.
  Verklein de kans op rug- en nekklachten
  De Ewent dubbele bureausteun is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen door het handige schroefsysteem. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op nek- en rugklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem.

  Met handig beeldscherm montagesysteem
  De Ewent EW1512 heeft per monitor 3 draaipunten voor het instellen van de ideale kijkafstand. De dubbele bureausteun is geschikt voor twee beeldschermen tot 27 inch met elk een maximaal gewicht van 8kg. De EW1512 is uitgerust met VESA aansluitingen van 75x75 mm en 100x100 mm. Dankzij het handige montagesysteem monteer je eenvoudig zelf de beeldschermen zonder hulp van anderen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.
 8. € 44,99
  Ergonomische en ruimtebesparende bureausteun voor een monitor tot 27" - Universele bureausteun geschikt voor één monitor tot 27 inch en 8kg
  - Systeem voor het gemakkelijk monteren van het beeldscherm
  - Met 75*75 en 100*100 VESA aansluiting
  - Eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige schroefsysteem
  - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem en opbergsysteem voor de inbussleutel
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel
  - Met 3 draaipunten voor het instellen van de ideale kijkafstand
  - Handige schermaanpassingen: kantelen, roteren, zwenken
  - Voorkom nek- en rugklachten door gebruik te maken van deze ergonomische bureausteun

  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de Ewent EW1510 LCD Bureausteun. Plaats de monitor op jouw ideale hoogte en kijkhoek voor een betere zithouding en voorkom daarmee rug-, nek- en schouderklachten. De Ewent EW1510 bureausteun is geschikt voor monitoren tot 27 inch en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of doorvoersysteem.

  Verklein de kans op rug-, schouder- en nekklachten
  De Ewent bureausteun is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen door het handige schroefsysteem. Kantel, zwenk en roteer je scherm voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op nek- en rugklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem.

  Met handig beeldscherm montagesysteem
  De Ewent EW1510 heeft 3 draaipunten voor het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor één beeldscherm tot 27 inch met een maximaal gewicht van 8kg. De EW1510 is uitgerust met een VESA aansluiting van 75x75 mm en 100x100 mm. Dankzij het handige montagesysteem monteer je eenvoudig zelf een beeldscherm zonder hulp van anderen. De EW1510 wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

levix.nl maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die opgeslagen worden door de browser. Wij gebruiken cookies onder andere voor het (anoniem) analyseren van het gebruik van deze website. Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die wij verzamelen, verwijzen wij u door naar onze Cookie Statement.

Functionele cookies
(Re)marketing cookies
Oké! Instellingen wijzigen