×

Log in

This is not an email address!
Email address is required!
Password is required!
Enter a valid password!
Het e-mail adres en/of wachtwoord zijn niet juist.

Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Nieuwsbrief

Monitoren

In ons uitgebreide assortiment vind u alle soorten monitoren: van Full HD tot 4K resolutie, rechte en curved panelen, LCD en IPS, in alle verkrijgbare maten.

Monitoren
 1. € 369,00
  De Philips B-line 342B1C is een 34 inch monitor met 2560x1080 resolutie. De pixeldichtheid van 82 ppi betekent dat programma’s goed bruikbaar zijn, zonder dat beeldschaling nodig is. De bijzondere resolutie in 21:9 verhouding biedt extra werkruimte en maakt gamen in superbreedbeeld mogelijk. De monitor maakt gebruik van een VA / MVA / PVA-paneel, wat doorgaans een uitstekend contrast en goede kleurweergave betekent. Het scherm ondersteunt AMD Freesync, waardoor het in combinatie met een geschikte AMD-videokaart de beeldfrequentie kan synchroniseren met de framerate van een spel,voor soepelere en fraaiere weergave van games. Philips belooft een maximale helderheid van 300 cd/m², een contrast van 3000:1 en een reactietijd van 5 ms. Het scherm biedt DisplayPort en HDMI als digitale aansluitingen. Dankzij de geïntegreerde USB hub kun je randapparatuur als muis en toetsenbord via de monitor aansluiten. Doordat het scherm in hoogte verstelbaar is, is de Philips B-line 342B1C geschikt voor ergonomische werkplekken.
 2. € 429,00
  De Philips B-line 345B1C is een 34 inch monitor met 3440x1440 resolutie. De pixeldichtheid van 110 ppi betekent dat programma’s goed bruikbaar zijn, zonder dat beeldschaling nodig is. De UWQHD-resolutie zorgt voor een 21:9 verhouding. Dit zeer brede scherm is ideaal voor intensieve multitasking en het bewerken van grote documenten, foto’s en video’s. De monitor maakt gebruik van een VA / MVA / PVA-paneel, wat doorgaans een uitstekend contrast en goede kleurweergave betekent. Het scherm ondersteunt AMD Freesync, waardoor het in combinatie met een geschikte AMD-videokaart de beeldfrequentie kan synchroniseren met de framerate van een spel,voor soepelere en fraaiere weergave van games. Philips belooft een maximale helderheid van 300 cd/m², een contrast van 3000:1 en een reactietijd van 5 ms. Het scherm biedt DisplayPort en HDMI als digitale aansluitingen. Dankzij de geïntegreerde USB hub kun je randapparatuur als muis en toetsenbord via de monitor aansluiten. Doordat het scherm in hoogte verstelbaar is, is de Philips B-line 345B1C geschikt voor ergonomische werkplekken.
 3. € 449,00
  De Philips C Line 279C9 is een 27 inch monitor met 3840x2160 resolutie. De pixeldichtheid van 163 ppi betekent dat foto’s, tekst en beeldelementen zeer scherp worden weergegeven, maar beeldschaling is wel vereist voor optimale weergave. De extra pixels worden dan deels gebruik voor meer detail, in plaats van voor meer werkruimte. Dankzij de 4K oftewel Ultra HD-resolutie biedt dit scherm zowel zeer veel werkruimte, als een zeer gedetailleerde, scherpe weergave van foto’s, video’s, beeldelementen en tekst. De monitor maakt gebruik van een IPS / PLS / AHVA-paneel, wat prima kijkhoeken en kleurweergave belooft. Philips belooft een maximale helderheid van 400 cd/m² en een contrast van 1300:1. Dankzij de geïntegreerde USB hub kun je randapparatuur als muis en toetsenbord via de monitor aansluiten. Doordat het scherm in hoogte verstelbaar is, is de Philips C Line 279C9 geschikt voor ergonomische werkplekken.
 4. € 299,00
  De Philips C-line 276C8 is een 27 inch monitor met 2560x1440 resolutie. De pixeldichtheid van 109 ppi betekent dat programma’s goed bruikbaar zijn, zonder dat beeldschaling nodig is. De monitor maakt gebruik van een IPS / PLS / AHVA-paneel, wat prima kijkhoeken en kleurweergave belooft. Het scherm ondersteunt AMD Freesync, waardoor het in combinatie met een geschikte AMD-videokaart de beeldfrequentie kan synchroniseren met de framerate van een spel,voor soepelere en fraaiere weergave van games. Philips belooft een maximale helderheid van 350 cd/m², een contrast van 1000:1 en een reactietijd van 4 ms. Het scherm biedt HDMI als digitale aansluiting. Dankzij de geïntegreerde USB hub kun je randapparatuur als muis en toetsenbord via de monitor aansluiten.
 5. € 309,00
  27” VA display met een ververssnelheid van 240Hz , 0,5 ms MPRT en 300 nits
  De 240Hz ververssnelheid, 0,5 ms responstijd en de lage input lag stellen de AOC C27G2ZU in staat om een perfect vloeiende prestatie te leveren. Met het gebogen design, de mogelijkheid om de hoogte in te stellen en het te draaien, kan het scherm aan de individuele behoefte worden aangepast. Het is tevens voorzien van FreeSync Premium en is compatibel met G-Sync.
 6. € 289,00
  Gebogen 27” VA scherm, voorzien van 300 nits, 240Hz, 0,5 ms MPRT en FreeSync Premium
  De gebogen AOC C27G2ZE heeft een 27” VA beeldscherm en een krommingsradius van 1500R. De beeldsnelheid van 240Hz en 300 nits luminantie, 0,5 ms responstijd en lage input lag zorgen voor een schokvrije weergave en een schitterende beeldkwaliteit.
 7. € 239,00
  Totaal comfort en connectiviteit op een 27” Full HD-scherm met USB-C en KVM
  De 27P2C is de perfecte keuze voor mensen die elke werkdag optimaal willen benutten en biedt een plat 27” IPS/3FL-paneel met Full HD-resolutie en brede kijkhoeken van 178°/178°. Het elegante 3-zijdig frameloze scherm heeft een ingebouwde KVM-switch. Dit model heeft veel aansluitmogelijkheden, is compatibel met HDMI, DP en USB-C-technologie, bevat een USB 3.2-hub en biedt gebruikers een scala aan comfortopties, zoals een volledig verstelbare, kantelbare en draaibare standaard en oogvriendelijke technologieën zoals LowBlue-Modus en Flicker-Free.
 8. € 199,00
  Verbeterde connectiviteit en verbluffende beelden op een 23,8” Full HD-scherm met USB-C en KVM
  De 24P2C is ontworpen voor moderne professionals en heeft een plat 23,8” IPS/3FL-paneel met Full HD-resolutie in een slank, elegant, 3-zijdig frameloos scherm met ingebouwde KVM-switch en USB 3.2-hub. Dit model is rijk aan functies, compatibel met HDMI, DP en USB-C, heeft een verversingsfrequentie van 75Hz, een helderheid van 250 cd/m2, een responstijd van 4ms en Adaptive-Sync en is volledig in hoogte verstelbaar, draaibaar en kantelbaar.
 9. € 269,00
  De Philips 243B1 is een 23.8 inch monitor met 1920x1080 resolutie. De pixeldichtheid van 93 ppi betekent dat programma’s goed bruikbaar zijn, zonder dat beeldschaling nodig is. De monitor maakt gebruik van een IPS / PLS / AHVA-paneel, wat prima kijkhoeken en kleurweergave belooft. Philips belooft een maximale helderheid van 250 cd/m², een contrast van 1000:1 en een reactietijd van 4 ms. Het scherm biedt DisplayPort en HDMI als digitale aansluitingen. Dankzij de geïntegreerde USB hub kun je randapparatuur als muis en toetsenbord via de monitor aansluiten. Doordat het scherm in hoogte verstelbaar is, is de Philips 243B1 geschikt voor ergonomische werkplekken. Indien gewenst kun je de monitor geroteerd in zogenaamde portret-modus gebruiken.
 10. € 181,50
  De Philips B Line 242B1 is een 23.8 inch monitor met 1920x1080 resolutie. De pixeldichtheid van 93 ppi betekent dat programma’s goed bruikbaar zijn, zonder dat beeldschaling nodig is. De monitor maakt gebruik van een IPS / PLS / AHVA-paneel, wat prima kijkhoeken en kleurweergave belooft. Philips belooft een maximale helderheid van 250 cd/m², een contrast van 1000:1 en een reactietijd van 4 ms. Het scherm biedt DisplayPort, HDMI n DVI als digitale aansluitingen. Dankzij de geïntegreerde USB hub kun je randapparatuur als muis en toetsenbord via de monitor aansluiten. Doordat het scherm in hoogte verstelbaar is, is de Philips B Line 242B1 geschikt voor ergonomische werkplekken.

Opzoek naar een nieuwe monitor? Hier zijn de verschillende eigenschappen waar je op moet letten:

Resolutie

Full HD - 1080P

Full HD is de meest gangbare resolutie, die staat voor 1920x1080 pixels.

Quad HD - 1440P

Als Full HD niet toereikend is (bijvoorbeeld voor het bewerken van foto's), dan is QHD de volgende stap. De resolutie van QHD monitoren is 2560x1440.

Ultra HD - 4K

Ultra HD wordt vaak 4K genoemd, vanwege de horizontale resolutie van bijna 4000 pixels. Dit is de nieuwste standaard voor hoge resolutie computerschermen.

Beeldverhouding

16:9

De standaard breed-beeld verhouding is 16:9. Deze verhouding wordt ook gebruikt bij TV's en op Youtube.

21:9 UltraWide

Als je opzoek bent naar een super breed scherm om te gamen of films te kijken, dan is een UltraWide scherm ideaal. Dankzij de extra breedte heb je meer zicht tijdens het gamen en kun je bioscoop films kijken zonder zwarte balken.

Curved beeldschermen

een gebogen monitor van boven gezien

Het nadeel van UltraWide beeldschermen is dat je veel je hoofd moet draaien om alles op het scherm te kunnen zien. Om dit tegen te gaan, kun je UltraWide (maar ook reguliere 16:9 schermen) ook als Curved scherm krijgen. Het scherm buigt als het ware om je heen, waardoor je alles beter in een oogopslag kunt zien.

Beeldtechniek

TN

Het grote voordeel van TN panelen is de lage responstijd. Echter is de kleurweergave vaak minder accuraat ten opzichte van IPS en VA panelen en zijn de kijkhoeken over het algemeen veel minder. Dit betekend dat als je niet recht voor je scherm zit, de kleuren vertekend raken.

IPS

IPS panelen hebben ten opzichte van TN schermen betere kijkhoeken en vaak een betere kleurweergave. Dit maakt ze ideaal voor grafische werkzaamheden. Ze hebben echter een hogere responstijd, waardoor ze minder geschikt zijn voor gaming.

VA

Schermen met een VA paneel zijn een goede mix tussen de voordelen van TN en IPS panelen. De kijkhoeken en kleur reproductie is beter, zonder dat de responstijden daar teveel onder lijden.

Aansluitingen

monitor aansluitingen

VGA

VGA is de meest gangbare aansluiting voor goedkopere monitoren. Het signaal is analoog, waardoor de beeldkwaliteit minder is dan bij een digitale aansluiting, zoals HDMI of DVI.

DVI

DVI is een verouderde digitale aansluiting, waarmee alleen beeld overgebracht wordt.

HDMI

HDMI is de huidige standaard voor het aansluiten van uw monitor of TV. Het signaal is digitaal en kan gebruikt worden voor zowel beeld als geluid.

DisplayPort

Displayport is een alternatief voor HDMI, ook beschikbaar als Mini DisplayPort. die ook te gebruiken is met een Thunderbolt aansluiting.

USB-C

USB-C is een universele aansluiting, die niet alleen gegevens, maar ook beeld en geluid kan overbrengen en uw apparaat kan opladen. Dankzij USB-C kun je met 1 kabel je laptop aansluiten op een beeldscherm en deze tegelijkertijd van stroom voorzien.

Gaming

Verversingssnelheid

Een monitor vernieuwd constant het beeld, ook als er niks gebeurd. De verversingssnelheid wordt aangegeven met Hertz en staat voor beelden per seconde. Standaard ververst een beeldscherm 60 keer per seconde (60 hertz), maar als je computer een hogere framerate haalt, wordt hier effectief niks mee gedaan. Daarom is het voor gamers cruciaal dat de verversingssnelheid hoger ligt dan de framerate.

Responsetijd

De tijd die een computerscherm nodig heeft om het beeld te weergeven, wordt responsetijd genoemd. Deze tijd wordt aangeduid in milliseconde en is cruciaal als je een gaming monitor zoekt. Hoe lager de responsetijd, des te sneller de monitor het signaal omzet in beeld en je dus kunt reageren. Met een scherm met lage responsetijd (2Ms of minder) weet je zeker dat je geen last krijgt van ghosting of motion blur.

nVidia G-Sync/AMD Freesync

G-Sync/Freesync is een techniek die 'tearing' (letterlijk: scheuren) in games voorkomt. Tearing ontstaat als het beeld snel veranderd en je hierdoor scheuren in de opbouw van het beeld ziet. Deze techniek zorgt ervoor dat het beeld nooit stottert, zodat je game ervaring constant blijft. Voor gamers is deze techniek dus onmisbaar. G-Sync is alleen toepasbaar met nVidia videokaarten, Freesync is alleen te gebruiken met AMD kaarten.

levix.nl maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die opgeslagen worden door de browser. Wij gebruiken cookies onder andere voor het (anoniem) analyseren van het gebruik van deze website. Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die wij verzamelen, verwijzen wij u door naar onze Cookie Statement.

Functionele cookies
(Re)marketing cookies
Oké! Instellingen wijzigen