Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Winkelmandje

0 artikelen € 0,00

My Cart -

0 artikelen
Nieuwsbrief

Monitoren

In ons uitgebreide assortiment vind u alle soorten monitoren: van Full HD tot 4K resolutie, rechte en curved panelen, LCD en IPS, in alle verkrijgbare maten.

Monitoren
 1. € 217,80
  Haarscherpe beelden, efficiënte prestaties
  met PowerSensor
  · - B Line
  · - 24 (60,5 cm (23,8") diag.)
  · - Full HD (1920 x 1080)

  IPS-technologie voor volle kleuren en een brede kijkhoek
  IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto’s, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

  Scherm met smalle rand voor een naadloos uiterlijk
  De nieuwe Philips-schermen hebben zeer smalle randen die zorgen voor minimale afleiding en een maximale kijkgrootte. Deze schermen zijn bij uitstek geschikt voor opstellingen met meerdere schermen zoals bij gaming, grafisch ontwerp of professionele toepassingen. Dankzij de zeer smalle rand hebt u het gevoel dat u één groot scherm gebruikt.

  SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen
  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video’s voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

  LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit
  Onderzoek heeft aangetoond dat de blauwe lichtstralen met een korte golflengte van LED-displays, net als ultravioletstralen, na een tijdje uw ogen kunnen beschadigen en uw gezichtsvermogen kunnen aantasten. De LowBlue-modus van Philips is ontwikkeld voor uw welzijn en maakt gebruik van slimme softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen.

  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie
  Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

  SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk
  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

  Met PowerSensor bespaart u tot 80% op uw energiekosten
  PowerSensor is een ingebouwde ’personensensor’ die onschadelijke infraroodsignalen uitzendt en ontvangt om te bepalen of de gebruiker aanwezig is. Zodra de gebruiker wegloopt van het bureau, wordt de helderheid van de monitor verlaagd. De energiekosten worden zo met meer dan 80 procent verlaagd en de levensduur van de monitor wordt verlengd.

  USB 3.0 maakt snelle gegevensoverdracht en slim opladen van telefoons mogelijk
  Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. Sync-N-Go-technologie zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten tot er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit is ook uw investering in USB 2.0-apparaten beschermd.

  SmartConnect met DisplayPort-, HDMI- en VGA-aansluitingen
  Deze Philips-beeldschermen hebben een overvloed aan connectiviteit en zijn uitgerust met meerdere aansluitingen als VGA, DisplayPort en een universele HDMI-aansluiting, waardoor u kunt genieten van ongecomprimeerde video en audio in hoge resolutie. De USB-aansluitingen zorgen voor een supersnelle gegevensoverdracht met wereldwijde connectiviteit. Ongeacht de bron die u gebruikt, u weet zeker dat dit Philips-display ervoor zorgt dat uw investering niet snel verouderd is! Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

  85% gerecyclede kunststoffen volgens TCO Edge
  TCO Edge-certificering wordt gegeven aan producten die verder gaan dan de bestaande ecolabelprogramma’s. Naast de standaard TCO-vereisten moet het product onder andere aan de volgende voorwaarden voldoen: uit minimaal 85% gerecyclede kunststoffen bestaan, energiezuinig zijn, een minimum aan schadelijke materialen bevatten, een 100% recyclebare verpakking hebben en eenvoudig recyclebaar zijn. U kunt er dus zeker van zijn dat deze Philips-monitor een hypermodern technologieproduct is en de beste in zijn klasse. Zowel u als het milieu profiteren van deze verantwoorde groene IT-aankoop!
 2. € 299,00
  Eenvoudige USB-C-aansluiting en kristalheldere IPS-beelden. De Philips B Line-monitor met USB-C-aansluiting voor het eenvoudig docken van een notebook via één kabel, voor het snel verzenden van gegevens en video naar een Full HD IPS-monitor en zelfs het opladen van de notebook.

  Vereenvoudig uw aansluitingen
  met revolutionaire USB-C
  - B Line
  - 24 (60,5 cm (23,8") diag.)
  - Full HD (1920 x 1080)

  Al uw aansluitingen via een USB-C-kabel Al uw aansluitingen via een USB-C-kabel De nieuwe USB 3.1 type C-kabel heeft een slanke en omkeerbare aansluiting zodat u gemakkelijk kunt docken met één kabel. Met USB 3.1 behaalt u de hoogste snelheden, 20 keer zo snel als USB 2.0, waardoor u gegevens sneller dan ooit kan overzetten van een HDD naar uw computer. Maak het uzelf gemakkelijker door uw monitor te gebruiken als dock voor al uw randapparatuur met één kabel naar het notebook, inclusief de video-uitvoer met hoge resolutie van uw computer naar de monitor. Bovendien kunt u met USB-C uw notebook zelfs van stroom voorzien en opladen via de monitor, zodat u geen extra voedingskabels meer nodig hebt.

  Scherm met smalle rand voor een naadloos uiterlijk
  Scherm met smalle rand voor een naadloos uiterlijk De nieuwe Philips-schermen hebben zeer smalle randen die zorgen voor minimale afleiding en een maximale kijkgrootte. Deze schermen zijn bij uitstek geschikt voor opstellingen met meerdere schermen zoals bij gaming, grafisch ontwerp of professionele toepassingen. Dankzij de zeer smalle rand hebt u het gevoel dat u één groot scherm gebruikt.

  SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk
  SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie
  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

  LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit
  LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit Onderzoek heeft aangetoond dat de blauwe lichtstralen met een korte golflengte van LED-displays, net als ultravioletstralen, na een tijdje uw ogen kunnen beschadigen en uw gezichtsvermogen kunnen aantasten. De LowBlue-modus van Philips is ontwikkeld voor uw welzijn en maakt gebruik van slimme softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen.

  IPS-technologie voor volle kleuren en een brede kijkhoek
  IPS-technologie voor volle kleuren en een brede kijkhoek IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto’s, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

  Met PowerSensor bespaart u tot 80% op uw energiekosten
  Met PowerSensor bespaart u tot 80% op uw energiekosten PowerSensor is een ingebouwde ’personensensor’ die onschadelijke infraroodsignalen uitzendt en ontvangt om te bepalen of de gebruiker aanwezig is. Zodra de gebruiker wegloopt van het bureau, wordt de helderheid van de monitor verlaagd. De energiekosten worden zo met meer dan 80 procent verlaagd en de levensduur van de monitor wordt verlengd.

  Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia
  Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.
 3. € 269,00
  Overrompelende gaming met 1800R-gebogen scherm
  De C27G1 heeft een 1800R-gebogen, randloos VA-paneel van 27” in Full HD met een 144 Hz-verversfrequentie, 1 ms MPRT en FreeSync, bedoeld voor competitieve gamers en pret-gamers. Het is voorzien van een volledig ergonomische standaard en 3-zijdig randloos ontwerp.

  Flicker Free
  AOC Flicker-Free Technology maakt gebruik van een DC-paneel voor achtergrondverlichting (DC - Direct Current), waarbij het niveau van lichtschitteringen laag wordt gehouden. Inspanning en vermoeidheid van de ogen wordt tot een absoluut minimum teruggebracht, u zult vrijuit en comfortabel kunnen genieten van die lange, intense gaming-sessies!

  FreeSync
  Hoe uw installatie er ook uitziet, u kunt de hoogste frame-frequentie en de meeste gelijkmatige weergave bereiken die mogelijk is, door middel van AMD Free-Sync Technology. Of u nu omringd bent door explosies of rondscheurt op regenbanden, tearing van het beeld en invoervertraging behoren tot het verleden - laat uw tegenstanders achter in een gelijkmatig weergegeven spoor van stof.

  1500R Curved
  Het gebogen ontwerp wikkelt zicht rond u zodat u het middelpunt van de actie bent, hierdoor biedt het scherm een meeslepende game ervaring.

  Minimale afleiding door het frame voor het ultieme gevechtsstation
  Vergroot uw zicht met meerdere monitoren. De dunne randen van het randloze ontwerp zorgen voor minimale afleiding en het ultieme gevechtsstation.
 4. € 109,00
  Verzorgd uiterlijk en rijke kleuren vanuit iedere hoek
  De 24B1XH is voorzien van een IPS-paneel van 23,8" in een resolutie van 1080p, is bijna 3-zijdig randloos met een superdun profiel van slechts 11,5 mm. Ziet er niet alleen verzorgd uit maar is ook praktisch doordat naadloze opstellingen van meerdere monitors mogelijk zijn, dankzij de brede kijkhoeken (178/178).

  Kaderloos ontwerp
  Kaderloze ontwerpen zien er niet alleen modern en aantrekkelijk uit, maar zij bieden ook mogelijkheden voor naadloze opstellingen van meerdere monitors. Uw cursor/vensters zullen niet meer verdwijnen in de donkere afgrond van randen, wanneer vele displays zij aan zij worden geplaatst.

  Slank ontwerp
  Slank ontwerpen brengen enorme voordelen: Ten eerste zien slanke displays er elegant uit, vooral in openbare ruimten, zelfs van achteren of van opzij. Ook vragen ze minder ruimte op het bureau.

  250cd/m² Helderheid
  Wilt u uw monitor in een helder verlichte omgeving gebruiken, bijv. bij een raam dat wordt beschenen door de zon? De grote helderheid van 250 cd/m² (ofwel 250 nits) die wordt bereikt door de W-LED achtergrondverlichting zorgt voor goede zichtbaarheid op het display, zelfs onder dergelijke barre omstandigheden. Ter vergelijking, het referentie-luminantieniveau van de sRGB is 80 cd/m².

  HDMI
  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) wordt ondersteund door de huidige gaming-consoles, huidige GPU’s en decoders, die het HDCP-systeem voor digitale content-beveiliging ondersteunen. HDMI versie 1.3-1.4b ondersteunt tot 144 Hz verversfrequentie @1080p en 75 Hz@1440p, terwijl HDMI versie 2.0-2.0b 240Hz@1080p, 144Hz@1440p en 60 Hz@2160p (4K) ondersteunt.

  IPS-paneel
  Of u nu foto’s, video’s, een lay-out van een tijdschrift in InDesign bekijkt, of uw favoriete spel speelt – wij willen dat uw materiaal er uitstekend uitziet uit welke hoek u er ook naar kijkt. Daarom wordt deze display geleverd met een geavanceerd IPS-paneel, dat briljante kleuren produceert en brede beeldhoeken biedt. Op deze wijze zien beelden er uitstekend en nauwkeurig uit, ongeacht uit welke hoek u of uw vrienden en de mensen met wie u werkt en die naast u zitten of staan, naar het scherm kijken.
 5. € 249,00
  Lever uw beste werk met de Philips 27 inch Quad HD-monitor. Kristalhelder Quad HD zorgt dat u zich volledig kunt richten op uw werk. Dankzij functies zoals de trillingsvrije modus en LowBlue-modus is hij prettiger voor uw ogen.

  - B Line
  - 68,6 cm (27")
  - Quad HD (2560 x 1440)
 6. € 199,00
  De AOC I2790VQ/BT ziet er aantrekkelijk uit door het randloze design aan drie zijkanten en een flexibele, maar stevige voet met tal van ergonomische opties. Het 27‘‘ IPS display levert scherpe en levendige beelden in Full HD resolutie met kijkhoeken tot 178°. De afdekking van 90% van de NTSC norm en 100% van de sRGB kleurruimte gaat gepaard met een accurate en uniforme weergave van de kleuren en komt daarmee tegemoet aan de eisen voor de bewerking van foto- en videomateriaal. De HDMI, DisplayPort en VGA poorten zorgen voor tal van aansluitmogelijkheden. Gebruikers die veel tijd doorbrengen aan een monitor zullen niet alleen de Flicker-Free technologie weten te waarderen die de flikkeringen reduceert via een DC systeem dat het licht op de achtergrond reguleert, maar ook de Low Blue Light mode die het schadelijke blauwe korte-golf licht beperkt. De energie-efficiënte I2490PXQU is ook gecertificeerd met milieukeurlabels zoals Energy Star, EPEAT en TCO. De monitor is voorzien van een Off Timer, die na een vastgestelde tijd de stroomtoevoer uitschakelt en van een Eco-modus die het scherm aanpast aan de verschillende soorten content content (Text / Internet / Game / Movie / Sport) voor een lager stroomverbruik. Een voet die kantelbaar is van -5° tot 25°, draaihoeken van -165° tot 165°, hoogteverstelling tot 130 mm en de verticale draaihoek (90°) die comfortabele werkomstandigheden verzekeren in iedere opstelling.
 7. € 779,00
  U ziet meer en kunt meer doen met het Philips Brilliance ultrabrede gebogen scherm van 34 inch. Dankzij het kristalheldere, brede, gebogen Quad HD scherm kunt u genieten van levensechte beelden. Alles-in-één USB-C en in hoogte verstelbare standaard zorgen voor de ultieme set-up.

  - P Line
  - 86,36 cm (34")
  - WQHD (3440 x 1440)
 8. € 129,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1516 Monitorsteun met gasveer voor 2 monitoren. Plaats de beeldschermen met één hand op jouw ideale hoogte en kijkhoek dankzij het handige gasveersysteem. Ideaal voor flexibele werkplekken! De EW1516 Monitorsteun is geschikt voor twee schermen tot en met 27 inch en 2-6,5kg elk en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Ideaal voor flexibele werkplekken
  Wanneer je op een kantoor werkt met flexibele werkplekken is het handig om de EW1516 Dubbele bureausteun met gasveer te gebruiken. De EW1516 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem. Verder heeft de bureausteun geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de monitoren aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor twee schermen tot en met 27 inch met elk een maximum gewicht van 2-6,5kg. De EW1516 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je de monitor zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

  Ergonomische bureausteun met gasveer voor twee monitoren tot en met 27 inch en 2-6,5kg
  - Dubbele bureausteun met gasveer voor twee monitoren tot en met 27 inch en 2-6,5kg met VESA
  - Ruimtebesparende oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden
  - Geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker
  - Ideaal voor flexibele werkplekken: systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen, daarnaast ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige gasveersysteem
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel
  - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem
  - Ergonomische bureausteun: 3 draaipunten, handige schermaanpassingen (kantelen/ roteren/ zwenken) en individuele schermuitlijning
  - Scherm: LCD, LED, TFT tot en met 27 inch en 2-6,5kg each met VESA 75x75 of 100x100
 9. € 79,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1515 Monitorsteun met gasveer. Plaats het beeldscherm met één hand op jouw ideale hoogte en kijkhoek dankzij het handige gasveersysteem. Ideaal voor flexibele werkplekken! De EW1515 Monitorsteun is geschikt voor één scherm tot en met 27 inch en 2-6,5kg en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Ideaal voor flexibele werkplekken
  Wanneer je op een kantoor werkt met flexibele werkplekken is het handig om de EW1515 Bureausteun met gasveer te gebruiken. De EW1515 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen. Kantel, zwenk en roteer het scherm voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem. Verder heeft de bureausteun geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de monitor aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor één scherm tot en met 27 inch met een maximum gewicht van 2-6,5kg. De EW1515 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je de monitor zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

  Ergonomische bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg
  - Bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg met VESA
  - Ruimtebesparende oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden
  - Geïntegreerde verlengkabels voor USB 3.1 Gen1 (USB 3.0), microfoon en speaker
  - Ideaal voor flexibele werkplekken: systeem voor het gemakkelijk monteren van de beeldschermen, daarnaast ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige gasveersysteem
  - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door de tafel - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem
  - Ergonomische bureausteun: 3 draaipunten, handige schermaanpassingen (kantelen/ roteren/ zwenken) en individuele schermuitlijning
  - Scherm: LCD, LED, TFT tot en met 27 inch en 2-6,5kg met VESA 75x75 of 100x100
 10. € 129,99
  Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen EW1514 Monitorsteun voor 4 monitoren. Plaats vier beeldschermen op jouw ideale hoogte en kijkhoek voor een betere zithouding en voorkom daarmee rug-, nek- en schouderklachten. De EW1514 Viervoudige Monitorsteun is geschikt voor maximaal 4 schermen tot en met 32 inch en 8kg en is gemakkelijk te monteren aan je bureau met een klem- of bureaudoorvoersysteem.

  Verklein de kans op rug-, nek- en schouderklachten
  De EW1514 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen door het handige schroefsysteem. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem.

  Met handig beeldschermmontagesysteem
  Pas de 4 monitoren aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor vier schermen tot en met 32 inch met elk een maximum gewicht tot en met 8kg. De EW1514 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je alle vier de monitoren zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- alsook doorvoermontage.

Opzoek naar een nieuwe monitor? Hier zijn de verschillende eigenschappen waar je op moet letten:

Resolutie

Full HD - 1080P

Full HD is de meest gangbare resolutie, die staat voor 1920x1080 pixels.

Quad HD - 1440P

Als Full HD niet toereikend is (bijvoorbeeld voor het bewerken van foto's), dan is QHD de volgende stap. De resolutie van QHD monitoren is 2560x1440.

Ultra HD - 4K

Ultra HD wordt vaak 4K genoemd, vanwege de horizontale resolutie van bijna 4000 pixels. Dit is de nieuwste standaard voor hoge resolutie computerschermen.

Beeldverhouding

16:9

De standaard breed-beeld verhouding is 16:9. Deze verhouding wordt ook gebruikt bij TV's en op Youtube.

21:9 UltraWide

Als je opzoek bent naar een super breed scherm om te gamen of films te kijken, dan is een UltraWide scherm ideaal. Dankzij de extra breedte heb je meer zicht tijdens het gamen en kun je bioscoop films kijken zonder zwarte balken.

Curved beeldschermen

een gebogen monitor van boven gezien

Het nadeel van UltraWide beeldschermen is dat je veel je hoofd moet draaien om alles op het scherm te kunnen zien. Om dit tegen te gaan, kun je UltraWide (maar ook reguliere 16:9 schermen) ook als Curved scherm krijgen. Het scherm buigt als het ware om je heen, waardoor je alles beter in een oogopslag kunt zien.

Beeldtechniek

TN

Het grote voordeel van TN panelen is de lage responstijd. Echter is de kleurweergave vaak minder accuraat ten opzichte van IPS en VA panelen en zijn de kijkhoeken over het algemeen veel minder. Dit betekend dat als je niet recht voor je scherm zit, de kleuren vertekend raken.

IPS

IPS panelen hebben ten opzichte van TN schermen betere kijkhoeken en vaak een betere kleurweergave. Dit maakt ze ideaal voor grafische werkzaamheden. Ze hebben echter een hogere responstijd, waardoor ze minder geschikt zijn voor gaming.

VA

Schermen met een VA paneel zijn een goede mix tussen de voordelen van TN en IPS panelen. De kijkhoeken en kleur reproductie is beter, zonder dat de responstijden daar teveel onder lijden.

Aansluitingen

monitor aansluitingen

VGA

VGA is de meest gangbare aansluiting voor goedkopere monitoren. Het signaal is analoog, waardoor de beeldkwaliteit minder is dan bij een digitale aansluiting, zoals HDMI of DVI.

DVI

DVI is een verouderde digitale aansluiting, waarmee alleen beeld overgebracht wordt.

HDMI

HDMI is de huidige standaard voor het aansluiten van uw monitor of TV. Het signaal is digitaal en kan gebruikt worden voor zowel beeld als geluid.

DisplayPort

Displayport is een alternatief voor HDMI, ook beschikbaar als Mini DisplayPort. die ook te gebruiken is met een Thunderbolt aansluiting.

USB-C

USB-C is een universele aansluiting, die niet alleen gegevens, maar ook beeld en geluid kan overbrengen en uw apparaat kan opladen. Dankzij USB-C kun je met 1 kabel je laptop aansluiten op een beeldscherm en deze tegelijkertijd van stroom voorzien.

Gaming

Verversingssnelheid

Een monitor vernieuwd constant het beeld, ook als er niks gebeurd. De verversingssnelheid wordt aangegeven met Hertz en staat voor beelden per seconde. Standaard ververst een beeldscherm 60 keer per seconde (60 hertz), maar als je computer een hogere framerate haalt, wordt hier effectief niks mee gedaan. Daarom is het voor gamers cruciaal dat de verversingssnelheid hoger ligt dan de framerate.

Responsetijd

De tijd die een computerscherm nodig heeft om het beeld te weergeven, wordt responsetijd genoemd. Deze tijd wordt aangeduid in milliseconde en is cruciaal als je een gaming monitor zoekt. Hoe lager de responsetijd, des te sneller de monitor het signaal omzet in beeld en je dus kunt reageren. Met een scherm met lage responsetijd (2Ms of minder) weet je zeker dat je geen last krijgt van ghosting of motion blur.

nVidia G-Sync/AMD Freesync

G-Sync/Freesync is een techniek die 'tearing' (letterlijk: scheuren) in games voorkomt. Tearing ontstaat als het beeld snel veranderd en je hierdoor scheuren in de opbouw van het beeld ziet. Deze techniek zorgt ervoor dat het beeld nooit stottert, zodat je game ervaring constant blijft. Voor gamers is deze techniek dus onmisbaar. G-Sync is alleen toepasbaar met nVidia videokaarten, Freesync is alleen te gebruiken met AMD kaarten.