Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Winkelmandje

0 artikelen € 0,00

My Cart -

0 artikelen

MSI NB GS65 8RF-040NL 15", i7-8750H, 16GB, 256GB SSD, GTX1070, W10

€ 1.949,00

Wordt morgen verzonden

Twee extra cores. Een grote stap vooruit met de Intel® 8th-gen hexacore processoren.
World’s First Gaming notebooks met de nieuwste Intel® 8th-gen hexacore processoren! Twee extra processorcores zorgen voor een performance verbetering van wel 40% en sterk verbeterde multitasking. Samen met de MSI Cooler Boost technologie komen deze processoren tot zijn volste recht.

Een Full HD 144 Hz scherm met 7 ms responstijd op IPS-level als eerste in een MSI Notebook
MSI brengt als eerste een gaming notebook met een 144Hz/7ms IPS-Level scherm op de markt. Met deze combinatie van een 144 Hz refreshrate en een 7 ms responstijd, zijn input lag en ghosting verleden tijd. Met dit scherm verlies je geen seconde.

‘s Werelds dunste display bezel op een gaming notebook
Met de GS65 verlegt MSI de grenzen door ‘s werelds dunste display bezel in een gaming laptop te plaatsen. Met 4,9mm bezel is het niet alleen gelukt om de kijkhoeken te optimaliseren, maar ook om een 15,6” scherm in een 14” notebook te plaatsen.

De eerste met Per-Key RGB-verlichting van Steelseries.
MSI brengt als eerste gaming laptops met Steelseries Per-Key RGB-verlichting op de markt. Stel per toets de kleur van de verlichting in. Zo kan je bijvoorbeeld real time en in één oogopslag je health en ammo bijhouden! Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor gamers met directe respons en duidelijke feedback.

Houd je hoofd koel met Cooler Boost Trinity
Cooler Boost Trinity bestaat uit drie verbeterde ‘Whirlwind Blade’ ventilatoren. Deze ventilatoren zorgen voor 30% meer luchtdoorstroom bij dezelfde hoeveelheid RPM. De afzonderlijke koelsystemen voor de CPU en GPU met in totaal 4 heat pipes zorgen ervoor dat je CPU en GPU de perfecte temperatuur houden, zodat beiden de beste gameprestaties kunnen leveren.

MSI Dragon Center 2.0 en Nahimic 3 - ultieme performance en geluid in één klik
Met de vernieuwde Dragon Center 2.0 met Gaming Mode stel je de laptop met één klik in voor de beste performance. Maak je een profiel voor je favoriete games, dan stelt Dragon Center automatisch de verlichting in, maakt hij geheugen vrij om de game optimaal te laten draaien en optimaliseert hij het beeld en geluid door TrueColor en Nahimic audio-instellingen. Zo ben je nooit meer tijd kwijt bij het instellen per spel.
Hoeveelheid:
  • Koop eenvoudig online, haal het af in een van onze 4 winkels
  • Gratis verzending boven de 30,-
  • Computerspecialist sinds 1999
  • Eigen technische dienst
Voorraad

  • img check Geffen
  • img check Oss
  • img check Uden
  • img check Den Bosch