Inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat kunnen nog steeds de mogelijkheid hebben voor glasvezel. Glasvezel wordt nu namelijk aangeboden, maar komt NIET als het aantal aanmeldingen ruim onder de 40% blijft. Volgens een woordvoerder is het minimale percentage van 40% bijna behaald. Indien dit percentage niet gehaald wordt zal er dus GEEN glasvezel in Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat komen. Hierdoor krijgen de inwoners dus geen snellere internetverbinding.

Voordelen van glasvezel nogmaals op een rijtje

  • Internet via glasvezel is sneller dan welk ander beschikbaar netwerk in Nederland dan ook.
  • Een glasvezelverbinding loopt altijd direct naar jouw voordeur, zonder onderbrekingen in de wijk. Je hebt dus je eigen privéverbinding en hoeft het internetsignaal niet met andere mensen in de buurt te delen. Het grote voordeel hiervan is dat je een uiterst betrouwbare verbinding hebt en Skypen zonder haperingen gaat, of een video op YouTube moet bufferen.
  • Met glasvezel haal je de hoogst mogelijke internetsnelheid. Zo kun je probleemloos een film downloaden terwijl je een Netflix-serie in Full HD-kwaliteit op je televisie kijkt. Iemand anders in huis luistert naar videoclips tijdens het gamen.
  • Geschikt voor interactieve HD-tv (3D)
  • Klaar voor de toekomst 

Dus elke aanmelding telt mee.

Als je jezelf nu, voor 1 juli, aanmeldt, krijg je, en iedereen die wil, dus glasvezel.