×

Log in

This is not an email address!
Email address is required!
Password is required!
Enter a valid password!
Het e-mail adres en/of wachtwoord zijn niet juist.

Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Nieuwsbrief

Printers & scanners

 1. € 199,00
  Optimaal functionerende apparatuur
  Maak uw kantoor een efficiënte operatie met een dubbelzijdige automatische documentinvoer voor 50 pagina’s en twee papierladen met een capaciteit van 250 vellen per stuk. De gewenste kwaliteit wordt geleverd dankzij de PrecisionCore-printkoptechnologie van Epson, waarmee u afdrukken van laserkwaliteit kunt produceren. Bovendien biedt dit model ondersteuning voor LDAP en kunt u documenten delen en organiseren door ze met Scan-to te scannen naar: E-mail, Cloud, FTP en netwerk-opties.

  Compact maar krachtig
  De stijlvolle gestroomlijnde en compacte WF-4740DTWF wordt geleverd met een aanraakscherm van 10,9 cm.

  Operationele activiteiten versnellen
  Zorg dat uw bedrijfsvoering soepel verloopt met hoge afdruksnelheden tot 24 pagina’s per minuut4 en snel dubbelzijdig afdrukken.

  Lage bedrijfskosten
  Produceer professionele documenten die bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften dankzij Epson DURABrite Ultra Ink. De voordelige inkten worden afzonderlijk geleverd, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Bovendien kunt u met het XL-inktpatroon tot 2600 pagina’s in zwart-wit en 1900 in kleur afdrukken4.

  Afdrukken vanuit het hele kantoor
  U kunt overal op kantoor afdrukken via Wi-Fi-connectiviteit of Wi-Fi Direct vanaf geschikte draadloze apparaten zonder een Wi-Fi-netwerk. U kunt ook via NFC afdrukken door eenvoudig met een compatibel Android-apparaat te tikken op de printer1. En met Epson’s gratis mobiele printapps en oplossingen, waaronder E-mail Print, kunt u items verzenden om af te drukken van vrijwel overal ter wereld2.
 2. € 79,99
  Stijlvol en ruimtebesparend
  Het integreren van technologie in uw huis kan een uitdaging vormen, dus als u maar weinig ruimte hebt, kan het compacte en ruimtebesparende ontwerp van deze alles-in-één printer een handige oplossing bieden. Bovendien ziet de printer er vanuit elke hoek fantastisch uit, met strakke lijnen aan elke kant.

  Gebruiksvriendelijk
  Deze printer is zeer gebruiksvriendelijk dankzij alle essentiële functies en een scala aan extra’s voor uw gebruiksgemak. Dit model is veelzijdig dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Deel scans via Scan-to-Cloud en print foto’s zonder computer via de geheugenkaartsleuf en het LCD-scherm van 6,1 cm. Zorg voor efficiënt papierverbruik dankzij dubbelzijdig afdrukken in A4-formaat en minimaliseer bijvullen met de papierlade voor 150 vellen.

  Lage kosten, maar betrouwbaar
  De afzonderlijke inktpatronen met vierkleuren 502-inkt van Epson leveren betrouwbare, levendige en heldere afdrukken tegen zeer lage kosten.

  Geef smart devices de vrije loop
  Profiteer van draadloos afdrukken en scannen vanaf elke plek thuis met de gratis iPrint-app van Epson1. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken via het e-mailen van bestanden naar de printer1. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto’s rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken en zelfs foto’s omzetten in sjablonen voor een kleurboek1.
  U kunt ook profiteren van Apple Airprint2.
 3. € 79,00
  Deze alles-in-één zal dankzij Wi-Fi Direct, afzonderlijke inkten, mobiel afdrukken en dubbelzijdig afdrukken op A4, zeker grote indruk maken

  Deze betaalbare, stijlvolle en compacte alles-in-één ziet er vanuit elke hoek fantastisch uit. Ontdek hoe eenvoudig alledaagse taken kunnen zijn met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat, een papierlade voor maximaal 150 vellen aan de voorzijde, een geheugenkaartsleuf en een groot LCD-scherm van 6,1 cm. Het is gemakkelijk om afdruktaken naar de printer te sturen terwijl u thuis bent of op elke andere willekeurige locatie via Email Print. Scans delen verloopt ook probleemloos met Scan-to-Cloud.

  Stijlvol en ruimtebesparend
  Het integreren van technologie in uw huis kan een uitdaging vormen, dus als u maar weinig ruimte hebt, kan het compacte en ruimtebesparende ontwerp van deze alles-in-één printer een handige oplossing bieden. Bovendien ziet de printer er vanuit elke hoek fantastisch uit, met strakke lijnen aan elke kant.

  Gebruiksvriendelijk
  Deze printer is veelzijdig dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Deel scans met Scan-to-Cloud, bewerk gescande documenten met de handige software en print foto’s zonder computer met behulp van de geheugenkaartsleuf en het LCD-scherm van 6,1 cm. Zorg voor efficiënt papierverbruik dankzij dubbelzijdig afdrukken in A4-formaat en minimaliseer bijvullen met de papierlade voor 150 vellen.

  Lage kosten, maar betrouwbaar
  De afzonderlijke inktpatronen met vierkleuren 502-inkt van Epson leveren betrouwbare, levendige en heldere afdrukken tegen zeer lage kosten.

  Geef smart devices de vrije loop
  Profiteer van draadloos afdrukken en scannen vanaf elke plek thuis met de gratis iPrint-app van Epson1. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken via het e-mailen van bestanden naar de printer. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto’s rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken en zelfs foto’s omzetten in sjablonen voor een kleurboek. U kunt ook profiteren van Apple Airprint.
 4. € 54,99
  Als je op zoek bent naar een betaalbare, stijlvolle en gebruiksvriendelijke printer, dan is de XP-2105 inkjetprinter alles wat je nodig hebt. De printer is ook nog compact, biedt duidelijke en heldere afdrukken, en je kunt mobiel afdrukken via Wi-Fi, Wi-Fi Direct en een groot aantal compatibele Epson-apps.

  Voordelen
  - Profiteer van draadloos afdrukken en scannen vanaf elke plek thuis met de gratis iPrint-app van Epson
  - Met de Creative Print-app kunt u foto’s rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken en zelfs foto’s omzetten in sjablonen voor een kleurboek
 5. € 64,99
  Strakke en stijlvolle 3-in-1
  Laat uw inrichting niet door een printer bepalen: onze stijlvolle en compacte 3-in-1-printers kunnen in de stijl van uw huis worden opgenomen. Dit betaalbare model maakt efficiënt gebruik van uw ruimte, dankzij de combinatie van afdruk-, scan- en kopieermogelijkheden in één apparaat.

  Gebruiksvriendelijk
  Houd het simpel: dat is het idee achter de XP-3100. Dit model biedt tal van essentiële functies en is erg eenvoudig in gebruik. Het is bovendien flexibel dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis, en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Het LCD-scherm van 3,7 cm maakt afdrukken zonder computer eenvoudig en dubbelzijdig afdrukken vermindert het papierverbruik.

  Efficiënt en betaalbaar
  De 603-inktserie biedt een goedkope, maar betaalbare afdrukoplossing. Deze inktset met vier kleuren kan allerlei soorten documenten afdrukken met duidelijke tekst en afbeeldingen. Elke kleur wordt afzonderlijk geleverd, dus u vervangt alleen de verbruikte kleur.

  Benut smart devices optimaal
  Afdrukken en scannen via smart devices met de gratis iPrint-app van Epson1. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto’s rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken, en zelfs foto’s omzetten in sjablonen voor kleurboeken1. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken door bestanden naar de printer te e-mailen1.
  U kunt ook profiteren van Apple Airprint2.

  - Stijlvolle 3-in-1 met LCD-scherm: Bespaar geld, ruimte en tijd
  - Mobiel afdrukken: Afdrukken vanaf vrijwel alle locaties1
  - Afzonderlijke inktpatronen: Bespaar geld door alleen de verbruikte kleur te vervangen
  - Wi-Fi en Wi-Fi Direct: Draadloos afdrukken met of zonder netwerk
  - Dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat: Automatisch dubbelzijdig afdrukken om papierverbruik te verminderen
 6. € 219,00
  Afdrukken zonder inktpatronen
  Langer afdrukken voordat bijvullen nodig is dankzij EcoTank. Inkttanks met extra hoge capaciteit worden gebruikt zodat inktpatronen volledig overbodig zijn geworden. Deze printers worden geleverd met het equivalent van niet minder dan gemiddeld 88 inktpatronen.1

  Verlaag inktkosten aanzienlijk
  Met deze voordelige printer kunt u gemiddeld 90% op de kosten van inkt besparen1. Met één set inkt kunt u het indrukwekkende aantal van 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 pagina’s in kleur produceren2.

  Speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemak
  EcoTank is compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De tanks aan de voorzijde zijn ontwikkeld om zonder knoeien bij te vullen en de flessen zijn zo ontworpen dat alleen de passende kleur kan worden gevuld. Dankzij het inktniveauscherm aan de voorzijde kunt u eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld.

  Vanaf bijna overal afdrukken
  Met EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen3.

  Gemoedsrust
  Dankzij de Micro Piezo-printkop biedt de EcoTank een betrouwbare afdrukoplossing, die wordt ondersteund door een garantie van een jaar.

  - Bespaar 90% op de inktkosten1: Wordt geleverd met het equivalent van 88 inktpatronen aan inkt1
  - Uitzonderlijk lage afdrukkosten: Druk tot 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 pagina’s in kleur af2
  - Inktvulsysteem van de volgende generatie: Ervaar het genot van probleemloos bijvullen zonder morsen dankzij de verbeterde inktflessen
  - Wifi en apps: Afdrukken vanaf mobiele apparaten3
  - 3-in-1 met LCD-scherm van 3,7 cm: Afdrukken, kopiëren en scannen
 7. € 119,00
  Het stijlvolle asymmetrische ontwerp van de TS6350 huisvest veelzijdige 3-in-1-multifunctionaliteit. Een intuïtieve LED-statusbalk geeft statusupdates in één oogopslag, terwijl de naadloze wireless connectiviteit eenvoudige bediening via slimme apparaten biedt. Met 5 gescheiden inktcartridges, waaronder een speciale zwarte pigmentinkt, FINE-technologie en prints die wel 100 jaar mooi blijven, beschikt de TS6350 over alles wat je nodig hebt om prachtige foto’s en scherpe tekstdocumenten te leveren. Mensen met een creatieve snaar kunnen ook profiteren van de dubbele papierinvoer en experimenteren met nieuwe creatieve projecten, met media zoals strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier, en zich laten inspireren door de Easy-PhotoPrint Editor-app en Creative Park.

  - Geniet van slim en gebruiksvriendelijk raffinement met een cool asymmetrisch design en intuïtieve LED-statusbalk voor statusupdates in één oogopslag
  - Maak duurzame levendige foto’s met 5 afzonderlijke inktcartridges, FINE-technologie en het ChromaLife100-inktsysteem, waardoor beelden tot wel 100 jaar mooi blijven in een album
  - Maak professioneel ogende documenten met haarscherpe tekst dankzij de speciale zwarte pigmentinkt
  - Ontdek je creativiteit en probeer eens iets nieuws met de Easy-PhotoPrint Editor en Creative Park
  - Vul je printer met diverse media dankzij de dubbele papierinvoer. Probeer dubbelzijdig mat papier, strijkapplicaties, herplakbare, vierkante en magnetische media voor ambitieuzere creatieve projecten
  - Bedien de printer zonder je PC via je slimme apparaten dankzij de goede wireless en Bluetooth-connectiviteit. Verbind je smartphone met één druk op de knop via Wireless Connect
  - Print, scan, kopieer en krijg toegang tot de cloud¹ via de Canon PRINT-app of print zonder app via AirPrint (iOS) en Mopria (Android)
  - Profiteer van snelle installatie en gebruiksvriendelijke bediening via het 3,7-cm OLED-display en de speciale QR-knop voor antwoorden op vragen over de bediening
  - Bespaar tijd met automatische papierformaatdetectie en een automatische uitklapbare papieruitvoerlade en houd de papierkosten laag met automatisch dubbelzijdig printen
  - Profiteer van snel printen in zwart-wit met een snelheid van 15 ipm, of 10 ipm in kleur
  - Spaar elke keer dat je print voor Print Rewards en wissel je punten vervolgens in voor nieuwe producten, digitale services en leuke cadeaus
  - Met behulp van Easy Ink Delivery weet je wanneer je inkt bijna op is en ontvang je een link naar de website om eenvoudig online nieuwe inkt te kopen
  - Verlaag de printkosten per pagina en verleng de tijd tussen het vervangen van inktcartridges met optionele XL- en XXL-inktcartridges

  - Enjoy smart and user-friendly sophistication with a cool asymmetric design and intuitive LED status bar for status updates at a glance
  - Print professional-looking documents with sharp text thanks to the dedicated pigment black ink
  - Stock up your printer with diverse media thanks to the 2-way paper feed. Try out double-sided matte, iron-on transfers, re-stickable, square and magnetic media for more ambitious creative projects
  - Print, scan, copy and link to the cloud¹ with the Canon PRINT app, or get printing app-free with AirPrint (iOS) and Mopria (Android)
  - Save time with auto paper width detection and an auto expandable output tray, and keep down paper costs with auto 2-sided printing
  - Collect Print Rewards every time you print, then exchange your points for new products, digital services and fun gifts
  - Reduce the cost of printing per page and extend the time between ink replacements with optional XL and XXL ink cartridges
  - Produce long-lasting vibrant photos with 5 single inks, FINE technology and the ChromaLife100 ink system, which gives images up to 100 years of album life
  - Explore your creativity and try out new projects with the Easy-PhotoPrint Editor and Creative Park
  - Move away from your PC and take control via your smart devices thanks to smooth wireless and Bluetooth connectivity. Get your smartphone connected at just the touch of a button using Wireless Connect
 8. € 89,00
  Deze chique en gestroomlijnde All-in-One heeft een eigentijds tweekleurig ontwerp met LED-statusbalk, en is daarmee de ideale oplossing voor moderne creaties. Laat je ambities de vrije loop en ga aan de slag met ontwerpen met Easy-PhotoPrint Editor, of probeer papiermodellen van Creative Park. Laad een breed scala aan creatieve media in de achterste invoer, waaronder strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier, om je ideeën werkelijkheid te maken. Neem het heft in handen met je smartphone dankzij levendige wireless connectiviteit en printen, scannen en verbinding maken met je sociale media-accounts via de Canon PRINT-app - voor het maken van verbinding is één druk op de knop voldoende, dankzij Wireless Connect. Profiteer van de FINE-cartridges en het ChromaLife100-inktsysteem voor levendigere, helderdere foto’s die lang meegaan en die je met trots deelt.

  - Ga voor deze stijlvolle printer met tweekleurige kleurencombinatie, minimalistisch design en coole, maar praktische LED-statusbalk
  - Geen PC nodig en blijf verbonden dankzij probleemloze Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit. Print, kopieer, scan en maak verbinding met Facebook, Instagram en andere clouds¹ vanaf je smartphone met de Canon PRINT-app. Of print zonder app met AirPrint (iOS) en Mopria (Android)
  - Maak verbinding met één druk op de knop dankzij Wireless Connect
  - Transformeer je volgende creatieve project met Easy-PhotoPrint Editor, Message In Print of Creative Park en bijt je vast in nieuwe creatieve activiteiten
  - Koppel je ontwerpen met herplakbare, magnetische, dubbelzijdige matte media en strijkapplicaties; dankzij de dubbele papierinvoer kun je gemakkelijk overschakelen op andere media
  - Perfectioneer je foto’s met FINE-cartridges en geef ze langdurig een fantastische uitstraling met ChromaLife100-inkt. Koppel met media van 13 x 13 cm of 8 x 8 cm voor sociale media-clips die je met trots deelt
  - Ga aan de slag met een eenvoudige installatie, een QR-knop voor antwoord op vragen over bediening en een gebruikersvriendelijke 3,7-cm OLED-display
  - Maak het jezelf gemakkelijk en vertrouw op automatische papierformaatdetectie voor eenvoudiger printen
  - Bespaar papier en geld met automatisch dubbelzijdig printen, en verdien meteen punten voor het milieu
  - Profiteer van snel printen in zwart-wit met een snelheid van 13 ipm, of 6,8 ipm in kleur
  - Verzamel elke keer dat je print Print Rewards en wissel je punten vervolgens in voor nieuwe producten, digitale services en leuke cadeaus
  - Met behulp van Easy Ink Delivery weet je wanneer je inkt bijna op is en ontvang je een link naar de website om eenvoudig online nieuwe inkt te kopen
  - Verleng de tijd tussen het vervangen van inktcartridges en verlaag de printkosten per pagina met optionele XL-inktcartridges

  - Get solid style points with the chic 2-tone colour scheme, minimalist design and cool yet practical LED status bar
  - Get connected at the touch of a button thanks to Wireless Connect
  - Team your designs with restickable, magnetic, double-sided matte and iron-on transfer media – the 2-way paper feed means it’s easy to switch up your media
  - Hit the ground running with easy set-up, a QR button for operational questions and a user-friendly 3.7 cm OLED display
  - Save paper and money with auto 2-sided printing – it’ll earn you environmental points too
  - Get Print Rewards every time you print, then exchange your points for new products, digital services and fun gifts
  - Space out your ink replacements and cut the cost of printing per page with optional XL ink cartridges
  - Ditch the PC and stay connected thanks to fuss-free Wi-Fi and Bluetooth connectivity. Print, copy, scan and link up with Facebook, Instagram and other clouds¹ from your smartphone using the Canon PRINT app. Or get printing app-free with AirPrint (iOS) and Mopria (Android)
  - Transform your next creative project with Easy-PhotoPrint Editor, Message In Print or Creative Park and get stuck into new arts and crafts activities
  - Perfect your photos with FINE cartridges and give them long-lasting appeal with ChromaLife100 ink. Pair with 5" x 5" or 3.5" x 3.5" media for shareworthy social media snaps

levix.nl maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die opgeslagen worden door de browser. Wij gebruiken cookies onder andere voor het (anoniem) analyseren van het gebruik van deze website. Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die wij verzamelen, verwijzen wij u door naar onze Cookie Statement.

Functionele cookies
(Re)marketing cookies
Oké! Instellingen wijzigen