Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Winkelmandje

0 artikelen € 0,00

My Cart -

0 artikelen

Sandisk Extreme Class A2 microSDXC V30 UHS-I U3 160MB/s, 128GB + SD Adapter

€ 52,99

Morgen in huis

SanDisk MicroSDXC Extreme 128GB 160MB/s V30 + Adapter
De SanDisk MicroSDXC Extreme 128GB 160MB/s V30 + Adapter is ontworpen voor microSD-apparaten zoals smartphones, verwisselbare lenscamera’s, drones of GoPro-actiecamera’s die Full HD-, 3D- en 4K-video kunnen vastleggen, evenals onbewerkte en burst-fotografie. Deze Extreme UHS-I microSDXC-geheugenkaart heeft een capaciteit van 128 GB, is compatibel met de UHS-I-bus en heeft een snelheidsclassificatie van V30. Dit garandeert minimale schrijfsnelheden van 30 MB/s. Als uw apparaat de V30-standaard niet ondersteunt, ondersteunt deze kaart ook de U3-standaard, die ook minimale schrijfsnelheden van 30 MB/s garandeert. Leessnelheden worden ondersteund tot 160 MB/s en schrijfsnelheden tot maximaal 90 MB/s.

Hoewel deze kaart is ontworpen voor camera’s die compatibel zijn met UHS-I/V30/U3, kan deze kaart ook worden gebruikt op apparaten die UHS-I/V30/U3 niet ondersteunen. Houd er echter rekening mee dat deze kaart standaard de snelheidsklasse en busclassificatie van uw apparaat gebruikt, zoals UHS-I en U1, die minimale schrijfsnelheden van 10 MB/s ondersteunen, of Klasse 10, dat ook minimale schrijfsnelheden van 10 MB/s ondersteunt.

Naast ondersteuning voor UHS-I, V30 en U3, heeft SanDisk deze kaart ook gebouwd met ondersteuning voor de specificatie Application Performance Class 2 (A2), die optimalisaties omvat om Android-gebruikers een verbeterde mobiele ervaring te bieden, wat leidt tot snellere mobiele app-prestaties. Met de A2-specificatie kan de kaart willekeurige invoer-/uitvoerrechten per seconde (IOPS) beheren, zodat deze snel apps kan openen en bijbehorende taken kan uitvoeren, zoals audio, afbeeldingen, opgeslagen profielen en in-app-machtigingen.

Zoals met de meeste SanDisk-media, is deze geheugenkaart schok- en röntgenbestendig en waterdicht, terwijl hij ook bestand is tegen temperaturen, waardoor u deze kaart mee kunt nemen naar extreme omgevingen. Als de gegevens van de kaart in gevaar komen, profiteert u ook van de mogelijkheid om RescuePRO Deluxe-software te downloaden. De Geheugenzone-app van SanDisk biedt gebruikers een eenvoudige manier om bestanden op hun mobiele Android-apparaat te ordenen, door te bladeren en te back-uppen. Bovendien is een microSD-naar-SD-adapter met een schrijfbeveiligingsschakelaar meegeleverd, waardoor deze kaart kan worden gebruikt in SD-compatibele apparaten.
Hoeveelheid:
  • Koop eenvoudig online, haal het af in een van onze 4 winkels
  • Gratis verzending boven de 30,-
  • Computerspecialist sinds 1999
  • Eigen technische dienst
Voorraad

  • img check Geffen
  • img check Oss
  • img check Uden
  • img check Den Bosch