×

Log in

This is not an email address!
Email address is required!
Password is required!
Enter a valid password!
Het e-mail adres en/of wachtwoord zijn niet juist.

Service en kwaliteit sinds 1999    Gratis verzending vanaf €30,-

Productcategorieën
Filters
Categorie
 1. Smartphones (1)
 2. Accessoires Smartphones (3)
 3. Hoesjes Smartphones (60)
 4. Screenprotectors Smartphones (12)
 5. Powerbank (4)
 6. 230v (28)
 7. Sigaretenaansteker (10)
 8. Spare parts Smartphones (1)
Prijs
 • 2 299

Merk
 1. Apple
 2. Ewent
 3. GP
 4. HP
 5. HQ
 6. Mobiparts
 7. OEM
 8. Valueline
Nieuwsbrief

Telecom

Telecom
 1. € 17,50
  Gebruik de EW1356 USB-C Autolader 36W om je smartphone/tablet via USB-C en USB-A op te laden. De USB-C poort op de lader is uitgerust met Power Delivery en ondersteunt het snel opladen van apparaten die Power Delivery ondersteunen. De USB-A-poort ondersteunt Quick Charge 3.0. Wanneer jouw smartphone/tablet dit ook ondersteunt, zal deze tot 4x sneller worden opgeladen (0-80% in maar 35 minuten). Neem de lader eenvoudig met je mee dankzij het compacte ontwerp. De USB-C-lader is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting. De lader stopt automatisch met laden wanneer de batterij vol is.

  Snel opladen dankzij Power Delivery ondersteuning
  De USB-C-Poort op de EW1356 ondersteunt Power Delivery. Heeft jouw smartphone/tablet ook Power Delivery (PD) ondersteuning? Dan kun je deze met de EW1356 nóg sneller opladen dan door een normale USB-lader te gebruiken. De PD chip in de lader communiceert met de PD chip in het apparaat voor de meest optimale laadmogelijkheid.

  Quick Charge 3.0 ondersteuning
  Wordt jouw smartphone/tablet geleverd met een USB-A-laadkabel? Ondersteunt jouw smartphone/tablet Quick Charge 3.0? De USB-A-poort ondersteunt Quick Charge 3.0. Het apparaat wordt tot 4x sneller opgeladen, van 0-80% in maar 35 minuten.

  Viervoudige bescherming
  De EW1356 is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting. Daarnaast stopt het laden automatisch wanneer het aangesloten apparaat volledig is opgeladen.
 2. € 22,50
  Gebruik de EW1315 1-Poorts USB-C Thuislader 18W om je smartphone/tablet via USB-C op te laden. De lader ondersteunt snel opladen voor apparaten met Power Delivery. Neem de lader eenvoudig mee dankzij het compacte design. De USB-C-lader is voorzien van bescherming tegen: oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting. De lader stopt met laden wanneer de batterij van het aangesloten apparaat vol is.

  Laden via USB-C
  Wordt je smartphone/tablet geleverd met een USB-C-laadkabel? Gebruik de EW1315 USB-C-lader om je smartphone of tablet via USB-C op te laden. Neem de lader eenvoudig mee dankzij het compacte ontwerp.

  Snel opladen met Power Delivery ondersteuning
  De EW1315 ondersteunt snel opladen. Ondersteunt jouw smartphone/tablet Power Delivery (PD)? Dan kun je deze nóg sneller opladen door de EW1315 USB-C-lader te gebruiken in plaats van een gewone USB-C-lader. De PD chip in de lader communiceert met de PD chip in het apparaat voor de meest optimale laadmogelijkheid.

  Viervoudige bescherming
  De EW1315 is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting. Daarnaast stopt het laden automatisch wanneer het aangesloten apparaat volledig is opgeladen.
 3. € 21,99
  Laad je smartphone draadloos op met de EW1192 Smartphonehouder met draadloze laadfunctie. De plaatsbesparende houder ondersteunt Qi draadloos laden. Je hoeft alleen maar je smartphone op de houder te plaatsen en je smartphone laadt* meteen op. Zet de houder neer op je bureau en je smartphone heeft de ideale kijkhoek. Handig wanneer je gaat videobellen of wanneer je een video-vergadering hebt.

  Qi technologie: laad je smartphone draadloos
  Geen geklungel met kabels meer! Zet je smartphone op de EW1192 houder en je smartphone begint direct met laden. De houder ondersteunt de draadloze Qi laad-technologie. Door gebruik te maken van een snellader maak je gebruik van de optimale laadprestatie.

  Perfecte kijkhoek
  Gebruik de smartphone houder om plaats te besparen op je bureau. Daarnaast is de houder handig wanneer je gaat videobellen of een video-vergadering hebt. Je kiest zelf de beste kijkhoek door je smartphone in portret- of landschapsmodus te zetten. De smartphone blijft goed op de plaats staan door de antisliplaag.
 4. € 34,99
  De EW1191 Automatische Smartphonehouder is de perfecte oplossing voor het opbergen van je smartphone in de auto. Sluit de houder aan op je USB-lader en de autohouder opent en sluit automatisch. Hierdoor plaats en ontkoppel je de smartphone eenvoudig met één hand. De EW1191 Autohouder ondersteunt het snel draadloos opladen van je telefoon wanneer er een snelle USB-lader wordt aangesloten.

  Plaats je smartphone met één hand
  De Automatische Smartphonehouder plaats je in het ventilatierooster van je auto. Sluit de meegeleverde USB Type-C naar Type-A kabel aan op je autolader. Je plaatst nu je smartphone eenvoudig met één hand in de houder. De houder opent automatisch wanneer je de telefoon ervoor houdt. Wanneer je op de ontkoppel-knop drukt, gaan de armen open en neem je de smartphone weer uit de houder.

  Ondersteuning voor snel draadloos opladen
  Ondersteunt je smartphone draadloos opladen? De EW1191 Automatische Autohouder ondersteunt het snel draadloos opladen. Je hoeft dan alleen maar een snelle USB-lader te gebruiken en de EW1191 laadt je smartphone snel draadloos op. Wanneer je alleen een normale USB-lader hebt, kun je deze natuurlijk ook gebruiken voor het gewoon draadloos laden. Het led-lampje op de zijkant van de houder laat de laadstatus zien.

  Je smartphone laden met een kabel
  Wist je dat je de EW1191 Automatische Smartphonehouder ook kunt gebruiken wanneer je jouw smartphone met een kabel moet laden? Sluit deze kabel gewoon aan op je telefoon en USB autolader wanneer de telefoon in de EW1191 houder is geplaatst.

  Plaats en ontkoppel je smartphone eenvoudig met één hand
  - Plaats en ontkoppel je smartphone met één hand
  - Automatische detectie: houder opent en sluit automatisch
  - Ondersteunt draadloos laden
  - USB Type-C naar USB Type-A kabel meegeleverd
 5. € 9,99
  Laad je smartphone op met de EW1300 1-Poorts Compacte USB Lader 2.4A. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je de EW1300 USB oplader eenvoudig in je tas steekt en mee kunt nemen. De EW1300 is uitgerust met bescherming tegen: oververhitting, een te hoog voltage, een te hoge stroom en kortsluiting.

  - 1- Poorts USB smartphone lader
  - Compact en lichtgewicht design: handig om mee te nemen
  - Bescherming tegen: oververhitting, een te hoog voltage, een te hoge stroom en kortsluiting
  - Wereldwijd toepasbaar: 100-240V
 6. € 13,99
  2-Poorts Smart USB Lader 3.2A
  - Laad uw smartphone en tablet tegelijk op met één lader
  - Intelligent laadsysteem (Smart IC): verdeelt automatisch de laadstroom
  - Lader stopt met laden wanneer de batterij vol is
  - Viervoudige bescherming: oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting
  - Wereldwijd toepasbaar: 100-240V AC input
 7. € 17,99
  Laad uw smartphones en tablets tegelijk op
  Het intelligente laadsysteem, Smart IC, zorgt voor een automatische stroomverdeling tussen de aangesloten apparaten. Daarnaast herkent de slimme lader hoeveel stroom het aangesloten apparaat nodig heeft, zodat uw tablet en/of smartphone van de juiste hoeveelheid stroom wordt voorzien. Het laden stopt wanneer de batterij van het aangesloten apparaat vol is.

  4-Poorts Smart USB Lader 5.4A
  - Laad 4 smartphones/tablets tegelijk op met één lader
  - Intelligent laadsysteem (Smart IC): verdeelt automatisch de laadstroom
  - Lader stopt met laden wanneer de batterij vol is
  - Viervoudige bescherming: oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting Wereldwijd toepasbaar: 100-240V AC input
 8. € 19,99
  Een voor alles
  Vermindert het aantal opladers
  Als u weg gaat hoeft u maar 1 box en 5 kabels te pakken, in plaats van 5 originele opladers.Door het opladen van alle 5 de apparaten vanuit 1 stopcontacttegelijkertijd zullen er extra stopcontacten vrij zijn.

  Laad 65% sneller op, bespaar tot 40% oplaadtijd
  TP-LINK Slimme oplaad technologie identificeert de verbonden apparaten en levert de maximale uitvoer, samen met 5V/2.4A ultra snelle oplaadsnelheid, de UP525 en UP540 kunnen 65% sneller en tot wel 40% oplaadtijd besparen. Het volledig opladen van een iPhone 6s Plus duurt 2.4 hours met TP-LINK Slim opladen, terwijl dit 4.2 uur duurt met een originele Apple oplader. *
 9. € 19,99
  Stel je voor: je zit met je kinderen in de auto en jullie hebben een lange autorit voor de boeg. Alle kinderen hebben een smartphone en tablet zodat ze tijdens de rit bezig worden gehouden. Deze apparaten hebben natuurlijk ook stroom nodig. De Ewent EW1355 5-Poorts Autolader 10.8A is de oplossing om 5 apparaten tegelijkertijd op te laden in je auto.

  - Laad tot 5 smartphones / tablets op de weg
  - Laad tegelijkertijd 5 smartphones / tablets op met slechts één autolader
  - Dubbele autolader voor gebruik op de voor- en achterbank
  - Eenvoudig te bevestigen aan het autostoeltje dankzij de meegeleverde clip
  - Smart IC-laadsysteem: automatische zelfuitgangsvermogenaanpassing
  - Extra lange kabel: 1,5 m
  - Ingang 12V - 24V: geschikt voor zowel auto’s als vrachtwagens
  - Met over temperatuurbescherming, overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging en kortsluiting
 10. € 19,99
  Met de Mr. Watts PowerBank 20.000mAh zijn zorgen over een lege accu onderweg verleden tijd. Dankzij de hoge capaciteit laad je een smartphone tot 7 tot 8x keer opnieuw op en je tablet 2 tot 4x op. De LED-indicator vertelt je in een oogopslag hoeveel stroom er nog in de powerbank zit. Je laadt de Mr. Watts PowerBank 20.000 mAh eenvoudig op dankzij de meegeleverde micro-usb-kabel.

  - 2x USB poorten met 2.4A & 2.1A
  - Inclusief micro usb kabel
  - Compact & handzaam ontwerp
  - Voor smartphone & tablet

levix.nl maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die opgeslagen worden door de browser. Wij gebruiken cookies onder andere voor het (anoniem) analyseren van het gebruik van deze website. Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die wij verzamelen, verwijzen wij u door naar onze Cookie Statement.

Functionele cookies
(Re)marketing cookies
Oké! Instellingen wijzigen