Facebook Pixel

Verzenden

*VOOR 23:59 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!

Voor bestellingen die geplaatst worden op zondag tot en met donderdag vóór 23:59 uur en waarvan het artikel op voorraad is, garanderen wij levering op de volgende werkdag in Nederland. Voor België is dit 1-2 werkdagen. Zodra je je bestelling plaatst, ontvang je een bevestiging. Nadat het pakket verzonden is, sturen wij je een Track & Trace-code, zodat je de levering kunt volgen. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, proberen we het pakketje bij je buren af te leveren.

Voor bestellingen die na 18:00 uur geplaatst worden, ontvang je dezelfde avond geen Track & Trace-code. Deze bestellingen, mits het totaalbedrag onder de €1000,- is, worden gewoon de volgende werkdag geleverd.


VERZEKERDE VERZENDINGEN BOVEN €1000,-

Voor bestellingen met een totaalbedrag boven de €1000,- bieden we een verzekerde verzending aan. Het is belangrijk om te weten dat bij deze verzendoptie bestellingen geplaatst in de avond (na 18:00 uur), op zaterdagen of op zondagen niet de volgende dag kunnen worden bezorgd. In plaats daarvan worden deze bestellingen op de tweede werkdag bezorgd (voorbeeld: maandagavond 20:00 besteld, woensdag in huis). Bovendien worden verzekerde verzendingen niet bij de buren afgeleverd. In plaats daarvan worden ze naar een PostNL-afhaalpunt gebracht. Hier kun je je bestelling ophalen door middel van je identificatiebewijs.


BEZORGER GEMIST?

Heb je de bezorger gemist? Geen zorgen. Indien je de bezorger hebt gemist, zal PostNL jouw pakketje naar een PostNL-locatie brengen waar je het kunt ophalen. Het pakketje blijft daar een week liggen voordat het teruggestuurd wordt naar Levix. In het geval van Trunkrs en dePostbode ontvang je een e-mail om een nieuwe afspraak te maken voor de bezorging.


ZAKELIJKE BESTELLINGEN

Bij zakelijke bestellingen op zaterdag (na 18:00 uur) of op zondag zijn we helaas niet in staat om de volgende werkdag te bezorgen. In deze gevallen wordt de bestelling op dinsdag bezorgd.


FEESTDAGEN EN AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN

Tijdens bepaalde feestdagen is onze webshop gesloten en worden er geen pakketten verzonden. Meer informatie over onze sluitingsdagen vind je hier.


VERZENDKOSTEN

Als je bestelling minder dan €49,- bedraagt, zijn de verzendkosten €4,95. Bij bestellingen van €49,- of meer is de verzending gratis!


LEVERING LEVIX PC-SYSTEMEN

Levering van Levix PC-systemen duurt gemiddeld 3 werkdagen, omdat het systeem gebouwd en uitvoerig getest moet worden.


WIJ VERZENDEN ONZE PAKKETTEN VIA: