Productinformatie "ACT AC5710"

Stil en comfortabel werken met deze draadloze muis en toetsenbord set - Compact full-size toetsenbord met stille, vlakke toetsen en 13 multimediatoetsen - Muis met duimknoppen en DPI-switch: 800-1200-1600 DPI - Combi-receiver met USB-C en USB-A die in de muis kan worden opgeborgen - Intelligent energiebesparingssysteem en aan/uit-schakelaar - Qwerty/US layout Full-size toetsenbord met low-profile toetsen Het full-size toetsenbord heeft vlakke ‘chocolade’ toetsen en 13 multimediatoetsen. De vlakke toetsen maakt het typen comfortabel. Met de multimediatoetsen bedien je eenvoudig het volume of open je je email met een simpele druk op de knop. Stil toetsenbord In tegenstelling tot normale toetsenborden, heeft dit toetsenbord een stille toetsaanslag die zorgt voor minder geluid tijdens het typen. Daarom is dit toetsenbord ideaal voor op je werkplek. Muis met 1600 DPI De draadloze muis in deze set heeft een optische resolutie van 1600 DPI. Gebruik de DPI-switch om te wisselen tussen de DPI-niveaus: 800-1200-1600. Zo kies je zelf de gevoeligheid van de muis op ieder oppervlakte. Naast de normale knoppen heeft deze muis ook nog aan de zijkant knoppen die je met je duim kunt bedienen. De combi-ontvanger van de set kan worden opgeborgen in het speciale compartiment in de muis. Combi-receiver met USB-C en USB-A Het toetsenbord en de muis werken draadloos met één combi-ontvanger. Het handige aan deze ontvanger is dat deze een USB-C-connector n een USB-A-connector heeft. Het enige wat je nodig hebt is een vrije USB-C-poort of USB-A-poort op je computer. Intelligent energiebesparingssysteem Het toetsenbord en de muis zijn voorzien van een intelligent energiebesparing systeem. De handige aan/uit-schakelaar gebruik je zodat je de muis handig kan meenemen in je tas zonder dat deze aan- en uit gaat.

Merk "ACT"

ACT is dé toonaangevende naam in connectiviteitsoplossingen voor de veeleisende zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van IT. Een gevestigd Europees bedrijf met een sterke basis in Nederland en België met meer dan 40 jaar ervaring.
ACT-producten maken vaak deel uit van uitgebreide oplossingen en vereisen een naadloze werking. Ook wel mix & match, waarbij de producten moeiteloos kunnen samenwerken met andere topmerken. Kies voor een betrouwbare oplossing.

Verbinding: Draadloos ( RF 2,4GHz)
Type Batterij: Wegwerp
Numeriek Toetsenblok: Ja
EAN 8716065490893
OEM AC5710
Toetsenbord
Aanbevolen gebruik Universeel
Aansluiting RF Draadloos
Toetsenbordindeling QWERTY
Taal toetsenbord UK International
Aanwijsapparaat Muisknoppen
Toetsenbord formaat Volledige grootte (100%)
Numeriek toetsenblok Ja
Fysieke indeling ISO
Aantal toetsen, toetsenbord 104
Toetsprofiel van computertoetsenbord Low-profile
Multimediatoetsen Ja
Vingerafdruklezer Nee
Frequentieband 2.4 GHz
Aan/uitschakelaar Ja
Design
Backlight Nee
Kleur van het product Zwart
Stijl toetsenbord Recht
Polssteun Nee
Aanpasbare keyboard hoogte Ja
Kenmerken
Telefoonstation Nee
Houder voor mobiel apparaat Nee
Energie
Type stroombron Batterij/Accu
Keyboard batterij type AA
Muis
Inclusief muis Ja
Vormfactor Ambidextrous
Bewegingsdetectietechnologie Optisch
Bewegingsresolutie 1600 DPI
Soort knoppen Drukknoppen
Scroll Ja
Scroll type Wiel
Functietoetsen Rug, DPI-schakelaar, Voorruit
Aantal batterijen (muis) 1
Aan-/uitschakelaar van muis Ja
Verpakking
Aantal producten inbegrepen 2 stuk(s)
Meegeleverde ontvanger Ja
Wireless ontvanger interface USB Type-C
Breedte verpakking 523 mm
Diepte verpakking 45 mm
Hoogte verpakking 145 mm
Gewicht verpakking 863 g
Type verpakking Doos
Vragen