Productinformatie "ACT AC8303"

Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de volledig metalen AC8303 Monitorsteun voor 3 monitoren. Plaats drie beeldschermen op de ideale hoogte en kijkhoek voor een betere zithouding en voorkom daarmee rug-, nek- en schouderklachten. De AC8303 Drievoudige Monitorsteun is geschikt voor maximaal 3 schermen tot en met 27 inch en 7kg en is gemakkelijk te monteren aan een bureau met het klem- of bureaudoorvoersysteem. Verklein de kans op rug-, nek- en schouderklachten De AC8303 is eenvoudig zonder gereedschap in hoogte en diepte te verstellen door het handige schroefsysteem. Kantel, zwenk en roteer de schermen voor het creëren van een ideale ergonomische werkhouding waardoor je de kans op rug-, nek- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem. Met handig beeldschermmontagesysteem Pas de 3 monitoren aan naar je eigen voorkeur door het instellen van de ideale kijkafstand. De bureausteun is geschikt voor drie schermen tot en met 27 inch met elk een maximum gewicht tot en met 7kg. De AC8303 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem kun je alle drie de monitoren zelf op de steun bevestigen. De bureausteun wordt compleet geleverd met alle montagemiddelen voor zowel klem- als doorvoermontage. Volledig metalen ergonomische drievoudige bureausteun voor monitoren tot en met 27 inch en 7kg elk - Eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap door het handige schroefsysteem - Geïntegreerd kabelmanagementsysteem en opbergsysteem voor de inbussleutel - Handige schermaanpassingen: kantelen, roteren, zwenken - Met 3 draaipunten voor het instellen van de ideale kijkafstand - Bureauklem en bureaudoorvoersysteem voor het bevestigen op en door een tafel

Merk "ACT"

ACT is dé toonaangevende naam in connectiviteitsoplossingen voor de veeleisende zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van IT. Een gevestigd Europees bedrijf met een sterke basis in Nederland en België met meer dan 40 jaar ervaring.
ACT-producten maken vaak deel uit van uitgebreide oplossingen en vereisen een naadloze werking. Ook wel mix & match, waarbij de producten moeiteloos kunnen samenwerken met andere topmerken. Kies voor een betrouwbare oplossing.

VESA Maat (Min. - Max.): 75 x 75 - 100 x 100mm
Aantal Beeldschermen: 3
Type Hoogteverstelling: Handmatig
Beeldschermmaat (max.): Tot 27"
Montage: Klem/Doorvoer
EAN 8716065491456
OEM AC8303
Montage
Maximale gewichtscapaciteit 30 kg
Maximale schermgrootte 68,6 cm (27")
Montagewijze Bureau
Minimale schermgrootte 33 cm (13")
Montage interface compatibiliteit (min) 75 x 75 mm
Montage interface compatibiliteit (max) 100 x 100 mm
Aantal displays ondersteund 3
Maximaal draagvermogen (per display/scherm) 10 kg
Montage Klem/doorvoer
Paneelmontage-interface 75 x 75,100 x 100 mm
Ergonomie
In hoogte verstelbaar Ja
Type hoogteverstelling Handmatig
Hoogte verstelbaarheidsbereik 0 - 440 mm
Verstelbare diepte Ja
Diepte-instelbereik 150 - 660 mm
Bereik kantelhoek -90 - 90°
Draaihoek 360°
Draaihoek 360°
Aantal draaipunten 3
Verbeterd kabelbeheer Ja
kantel aanpassingen Ja
Design
Kleur van het product Zwart
Materiaal behuizing Aluminium, Kunststof, Staal
Gewicht en omvang
Type verpakking Doos
Vragen