Productinformatie "ACT Schoonmaak vloeistof 200ml, met reinigingsdoekje"
De ACT AC9516 Schermreiniging houdt waardevolle zaken schoon. Deze kit zorgt voor een snelle en grondige reiniging voor computerschermen en andere randapparatuur. Stof en vingerafdrukken worden heel eenvoudig verwijderd. De SGS geteste antibacteriële schermreiniging zorgt er samen met het microfiber doekje voor dat er geen strepen of druppels achterblijven. De formule werkt antistatisch en is dermatologisch getest. Daarnaast is de formule vrij van alcohol en ammoniak. Houd je waardevolle zaken schoon - Screen cleaning vloeistof met microfiber doekje - Verwijdert stof en vingerafdrukken - Antibacterieel: SGS getest - Antistatisch Zonder alcohol en ammoniak - Geen strepen en druppels - Dermatologisch veilig - Raadpleeg de handleiding van het apparaat vóór het gebruik van de schermreiniging
Merk "ACT"

ACT is dé toonaangevende naam in connectiviteitsoplossingen voor de veeleisende zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van IT. Een gevestigd Europees bedrijf met een sterke basis in Nederland en België met meer dan 40 jaar ervaring.
ACT-producten maken vaak deel uit van uitgebreide oplossingen en vereisen een naadloze werking. Ook wel mix & match, waarbij de producten moeiteloos kunnen samenwerken met andere topmerken. Kies voor een betrouwbare oplossing.

EAN 8716065491777
OEM AC9516
Kenmerken
Type product Spray voor apparatuurreiniging
Correct gebruik LCD/LED/Plasma, LCD/TFT/Plasma, Beeldschermen/Plastik
Inhoud 200 ml
Kleur van het product Blauw, Wit
Anti-bacterieel Ja
Inhoud van de verpakking
Schoonmaakdoekje Ja
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Technische details
Bevat geen Alcohol, Ammoniak
Vragen