Productinformatie "Canon PG-512 Zwart"
Canon PG–512
Inhoud: 15ml
Aantal pagina’s: ca. 400 bij 5% dekking

Waarom originele Canon-consumables gebruiken?
Originele Canon-inkten halen het beste uit je Canon-printer, waardoor je altijd kunt rekenen op uitzonderlijke resultaten. Met Canon-inkten levert je Canon-printer keer op keer topprestaties.

Helderdere en nauwkeurigere kleuren
De originele Canon-inktformule levert ongelofelijk heldere en nauwkeurige kleuren, waardoor je gedenkwaardige momenten levensecht kunt vastleggen. Huidtinten komen natuurlijk over en lichte kleuren zijn levendig en realistisch. De zwarte pigmentinkt die wordt gebruikt voor het printen van documenten, produceert heldere, scherpe prints van kleine letters en zeer scherpe lijnen.

Bescherm je printer
Met Canon’s unieke FINE-printkoptechnologie die in elke PIXMA-printer wordt gebruikt, maak je prints van uitstekende beeldkwaliteit en print je documenten met hoge snelheid. De diameter van de spuitmondjes is slechts 0,009 mm. Het is daarom zeer belangrijk inkt te gebruiken die speciaal is ontwikkeld om met deze nauwkeurige FINE-printkoppen te kunnen werken. Originele inkt garandeert printkwaliteit en zorgt voor een langere levensduur van je printer.

Print meer voor minder
Met de PIXMA XL- en XXL-cartridges kun je aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges. De cartridges hoeven dus minder vaak te worden vervangen. Ideaal als je veel print. Met Canon’s originele XL-cartridges bespaar je op de kosten per pagina en kun je meer printen voor minder, zonder kwaliteitsverlies.

Type Inkt: Origineel
Type Cartridge: Zwart
EAN 4960999617008
OEM 2969B001
Kenmerken
Soort Origineel
Printkleuren Zwart
Compatibiliteit Pixma MP240, MP252, MP260, MP480
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Paginaopbrengst zwarte inkt 401 pagina's
Type zwarte inkt Inkt op pigmentbasis
Printtechnologie Inkjetprinten
Inkttype Inkt op pigmentbasis
Land van herkomst Japan
Kleur Nee
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84439990
Vragen