Facebook Pixel

Hulp op afstand

Hulp op afstand kan de ideale oplossing zijn wanneer je problemen ervaart met je computer en niet weet wat het probleem is. In dit geval kun je altijd even binnenwandelen in een van onze vestigingen. Ben je slecht te been of woon je net te ver weg om even langs te komen in een van onze winkels. Dan kan Hulp op afstand de juiste oplossing zijn. Hulp op afstand maakt het ons gemakkelijk om even mee te kijken op jouw computer. Contact opnemen met een van onze winkels?

Wij streven ernaar om binnen een uur te reageren op jouw aanvraag. Helaas kunnen we u dit niet beloven op drukke dagen, gelieve hier rekening mee te houden.

Splashtop

Om op afstand hulp te bieden, maken we gebruik van Splashtop. Splashtop is een stukje software waarmee we op afstand een computer over kunnen nemen. Splashtop is een veilige "remote access" oplossing dat gebruikt wordt door meer dan 200.000 bedrijven en 30 miljoen eindgebruikers over heel de wereld, waaronder grote banken, politie en overheidsinstanties.

Download alvast de software!

! Let erop dat je de software download die past bij de vestiging die je kiest !

Download software Geffen

Download software Uden

Download software Oss

Download software Den Bosch

Probeer het probleem met uw computer zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Hoe duidelijker het probleem wordt beschreven, hoe sneller we het kunnen oplossen.
Dit is een verplicht veld.

 


PRIJZEN

Starttarief / probleemdiagnose: €20,-
Voor de eerste 15 minuten nemen we €20,- in rekening.
In deze 15 minuten kunnen we in de meeste gevallen advies geven, een eerlijke probleemdiagnose geven of zelfs het probleem oplossen. 

Wanneer het probleem nog onduidelijk is of lastig op te lossen is op afstand, gaan we kijken wat een andere passende oplossing zou zijn. Een van deze oplossingen zou kunnen zijn om langs te komen in een van onze vestigingen of om thuishulp aan te vragen. 

 

Hulp op afstand uurtarief: €65,-*
*De prijs kan afwijken op basis van nacalculatie van het werkelijk advies.

Wanneer we verwachten dat we het probleem op afstand kunnen oplossen gaan we hiermee aan de slag. De kosten hiervoor zijn €65,-* die je na afloop eenvoudig via een betaallink of factuur dient te voldoen. Omdat we van tevoren nooit weten welke problemen we tegen gaan komen, kunnen we niet met zekerheid zeggen wat de exacte kosten gaan zijn. Tijdens de probleemdiagnose zullen we proberen een zo accuraat mogelijke inschatting te doen.