Productinformatie "Kobo Nia Sleepcover Case, Geel"
De Kobo Nia sleepcover case biedt optimale bescherming tegen stoten en krassen voor je Kobo Nia e-reader. Zo kan je de e-reader met een gerust hart overal mee naartoe nemen.

De voordelen van de Kobo Nia sleepcover:
- Optimale bescherming tegen stoten en krassen
- Accentueert en zorgt voor stabiliteit
- Handige magneetsluiting
- Ook als standaard te gebruiken

Optimale leeservaring door handige functies
Bij het openen en sluiten van de sleepcover ontwaakt de e-reader of gaat hij juist in slaapmodus. Bij het openklappen van de hoes en het vastmaken van de handige magneetsluiting, verandert deze beschermhoes in een standaard, zodat je zeer gemakkelijk, met je handen helemaal vrij, kunt lezen met een perfecte kijkhoek.
Merk "Kobo"

Kobo e-readers zijn ideaal als je graag een uitgebreide boekencollectie op zak hebt. Ze hebben een scherp, leesbaar scherm dat ook in direct zonlicht goed zichtbaar blijft, iets wat bij smartphones en tablets vaak een probleem is. Kobo's ComfortLight maakt nachtlezen gemakkelijker door vermoeidheid van de ogen te verminderen. Daarnaast is het assortiment van Kobo uitgebreid, met regelmatige promoties en kortingen op boeken. Ze ondersteunen ook diverse bestandsformaten, waardoor je niet gebonden bent aan één winkel. Handig als je graag keuzevrijheid hebt in waar je je ebooks aanschaft!

EAN 681495008032
OEM N306-AC-LM-E-PU
Kenmerken
Type etui Folioblad
Kleur van het product Geel
Merkcompatibiliteit Kobo
Maximale schermgrootte 15,2 cm (6")
Compatibiliteit Nia
Veiligheidsfunties Krasbestendig
Bureaustandaard Ja
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84733080
Verpakking
Aantal 1
Vragen