Productinformatie "Next Level Racing GT Track Cockpit"

Exclusief eventueel getoonde Electronica

De GTtrack Cockpit is de ultieme cockpit voor serieuze simracers die op zoek zijn naar stijfheid, complete instelmogelijkheden en een echte zitpositie in de racekamer. De GTtrack is ontworpen met de nauwe feedback van professionele bestuurders en een aantal van ’s werelds snelste eSports-drivers om je alle functies te geven die nodig zijn voor serieuze sim races. De volledige stijfheid van de GT-track maakt het mogelijk om directe aandrijfwielen en professionele pedaalsets te ondersteunen en is compatibel met alle belangrijke wielen en pedalen, waaronder Thrustmaster, Logitech en Fanatec.

De gepatenteerde GTtrack heeft alle functies voor serieuze sim races, zoals een 4-punts racegordel, versnellingspook en handremadapter, Buttkicker Gamer 2-adapter, in hoogte verstelbare rubberen voetjes voor de cockpit en de nieuwe Next Level Racing afsluitbare wieltjes voor wieltjes om je cockpit gemakkelijk te verplaatsen en de wielen te vergrendelen voor serieus racen.

De GTtrack is gebouwd voor beweging en het Next Level Racing Motion Platform V3 kan in minder dan 10 minuten worden geïnstalleerd voor de meest meeslepende race-ervaring. De GTtrack is ook volledig compatibel met het nieuwe Next Level Racing Traction Plus Motion-platform en biedt in combinatie de ultieme simulatie-ervaring.

De GTtrack is de sterkste cockpit met de meeste functies om op de markt te komen en is daarmee een nieuwe benchmark voor racesimulatie.

Next Level Racing
Vragen