Productinformatie "Sharkoon ELBRUS 3"

Zo stevig als een rots: met zijn sterke frame van staal, klasse 4 gasveer en zware vijfsterrenvoet van aluminium garandeert de ELBRUS 3 gamestoel absolute stabiliteit tijdens de spannendste momenten van de game. De extra zachte vulling in de rugleuning en het zitvlak zorgt voor urenlang comfort en een algemeen gevoel van comfort. De kantelfunctie, de in een grote hoek verstelbare rugleuning en de kussens van traagschuim voor het hoofd en de lendenen zorgen voor extra ontspanning. Het opvallende design van de gamestoel past, hoewel het duidelijk is geïnspireerd door de autosport, ook in elk kantoor.

Vooral comfortabele vulling. De ELBRUS 3 is uitgevoerd met een bekleding van synthetisch leder en een bijzonder zachte vulling die zich aan de lichaamsvorm van de gebruiker kan aanpassen. Samen met de verhoogde zijkanten van de zitting zorgt dit voor een gevoel van omringend comfort. De zitting is speciaal gevormd, zodat maximale beenruimte gegarandeerd is, hoe spannend de gamingsessie ook wordt.

Volledig ontworpen voor de gebruiker. Of het nu gaat om de leuning, zithoogte of armleuningen: de ELBRUS 3 kan volledig aan de ergonomische behoeften van de gebruiker worden aangepast voor een comfortabele en ontspannen zithouding. De armleuningen kunnen moeiteloos op drie manieren worden versteld: op de gewenste lengte en hoogte, en ook in een horizontale hoek.

Aanpasbare comfortfuncties. Voor maximaal comfort tijdens lange pauzes kan de rugleuning van de ELBRUS 3 in een hoek van 90° tot 160° worden vergrendeld. De extra grote hendel aan één kant maakt het mogelijk de rugleuning gemakkelijk en met minimale inspanning te verstellen. Voor wie de voorkeur geeft aan iets actievers zorgt de conventionele kantelfunctie voor een aangename schommelbeweging. Deze functie kan heel eenvoudig worden vergrendeld of ontgrendeld met een andere hendel aan de onderkant van de zitting.

Volledige beweging. De ELBRUS 3 is uitgerust met 60mm-wielen, die speciaal zijn ontworpen voor binnenvloeren en zorgen voor volledige mobiliteit op vlakke oppervlakken.

Gecertificeerd tot een maximumgewicht van 150 kg. De stevige vijfsterrenvoet, de stabiele frameconstructie van staal en de klasse 4 gasveer maken de ELBRUS 3 zeer stabiel. De gamestoel is ontworpen voor een maximale belasting tot 150 kg en is ideaal voor personen met een lichaamslengte tot 190 cm.

Type Gamestoel: Bureau Gamestoel
EAN 4044951027231
OEM 4044951027231
Kenmerken
Type product Universele gamestoel
Maximum gewicht gebruiker 150 kg
Soort stoel Gecapitonneerde zitting
Soort rugleuning Gecapitonneerde rugleuning
Armsteun Ja
Maximale lengte gebruiker 190 cm
Kleur onderkant Zwart
Frame kleur Zwart
Frame materiaal Staal
Kleur zitting Zwart, Groen
Materiaal van de zitting Kunstleer
Kleur rugleuning Zwart, Groen
Hoekbereik rugleuning 90 - 160°
Type armleuning Harde armleuning
Verstelbare armleuning Ja
Verstellingstype armleuning 3D-armleuning
Bereik kantelhoek 3 - 18°
Gaslift-klasse 4
Zwenkwieltjes Ja
Aantal wielen 5 wiel(en)
Wieldiameter 6 cm
Montage vereist Ja
kantel aanpassingen Ja
Ergonomie
Inclusief racestuur/vliegstand Nee
Kantelbeveiliging Ja
Gewicht en omvang
Zitbreedte 40 cm
Zithoogte (min) 47 cm
Zithoogte (max) 57 cm
Zitdiepte 51 cm
Hoogte rugleuning 86,5 cm
Gewicht 22,5 kg
Hoogte armsteun (min) 27,5 cm
Hoogte armsteun (max) 34,5 cm
Verpakking
Breedte verpakking 690 mm
Diepte verpakking 910 mm
Hoogte verpakking 400 mm
Inhoud van de verpakking
Inclusief schroeven Ja
Vragen