Productinformatie "Thrustmaster Eswap X Pro"

Professionele gamepad ontworpen voor gamers die op willen klimmen naar het volgende niveau, nog beter willen worden en de hoogste scores willen halen.

Samenstellen. Programmeren. Afstellen. Herschikken. De aanpasbare, nauwkeurige en snel reagerende gamepad met officiële licentie voor de Xbox Series X|S en met next generation (NXG) modules biedt een geoptimaliseerde ervaring voor elk type game of gamer. Ontworpen voor gamers die het volgende niveau willen bereiken, nog beter willen presteren en de hoogste scores willen noteren.

De ESWAP X PRO CONTROLLER beschikt over next generation (NXG) analoge mini-sticks die nog nauwkeuriger zijn en nog langer meegaan dan de vorige Thrustmaster-mini-sticks. U krijgt betere fysieke weerstand (+33%), nauwkeuriger terugkeer naar middenstand (+66%) en verdubbelde levensduur voor de ingebouwde mini-stick drukknoppen (+100%).

Op de ESWAP X PRO CONTROLLER is de fysieke slag van de triggers in te stellen zodat de triggers perfect werken bij elke stijl van gamen. Een kortere slag betekent betere reacties in shooting-games en een langere slag geeft meer nauwkeurigheid en een progressief gevoel in andere soorten games.

Wijs elke standaardfunctie of drukknop direct via de gamepad opnieuw toe aan de vier extra drukknoppen achterop de ESWAP X PRO CONTROLLER. Met deze mogelijkheid kunt u de optimaal afgestemde combinaties van knoppen vinden voor alle soorten games en alle maten handen.

Foutloze respons dankzij de tact-switches ingebouwd in elke module en knop. Dergelijke switches zijn onmisbaar bij het winnen van een game. De mechanische snel reagerende klik van de switches verhoogt de spelbeleving en laat u altijd optimaal reageren. De drukknoppen kunnen meer dan 5 miljoen keer geactiveerd worden en de vooraf gekalibreerde mini-sticks meer dan 2 miljoen keer.

De ESWAP X PRO CONTROLLER is het ultieme wapen van de gamer die zoekt naar een geoptimaliseerde ervaring in elk type game. De aan te passen plaatsing van de modules op de gamepad, wanneer de gamepad niet wordt gebruikt maar ook midden in een game, zorgt er voor dat de configuratie kan worden ingesteld die het best voldoet aan uw eisen of die van het team. De vorm en ergonomie van de gamepad zijn ontworpen om zo goed mogelijk te passen bij elk soort game: vechten, sport, FPS/TPS, battle royale en zelfs RPG.

ThrustmapperX tilt u op een veel hoger niveau van gamen. Met de speciale software stelt u alle essentiële instellingen exact naar wens af: maak twee verschillende presets die zorgen voor verbeterde gaming-ergonomie en geoptimaliseerd comfort. Verwissel de functies van bedieningselementen, stel de gevoeligheid, dode zones (rond of vierkant) en trilsterkte af op uw eigen voorkeuren.

Soort Controller: Gamepad
Gaming Platform Ondersteuning: X-Box
EAN 3362934402662
OEM 4460174
Invoerapparaat
Soort apparaat Gamepad
Gaming platforms ondersteund Xbox One, Xbox Series S
Gaming controle functie toetsen D-pad
Gaming controle technologie Analoog/digitaal
Reflex vibratie Ja
Aantal knoppen 4
Programmeerbare knoppen Ja
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie Bedraad
Aansluiting USB
Ergonomie
Kleur van het product Zwart
Ergonomische grip Ja
Ergonomische triggers Ja
Plug and play Ja
LED-indicatoren Ja
Energie
Stroombron Kabel
Software
Ondersteunt Windows Windows 10
Technische details
Aantal per doos 1 stuk(s)
Gewicht en omvang
Breedte 160 mm
Diepte 120 mm
Hoogte 60 mm
Gewicht 408 g
Verpakking
Breedte verpakking 194 mm
Diepte verpakking 228 mm
Hoogte verpakking 76 mm
Gewicht verpakking 1,36 kg
Type verpakking Doos
Inhoud van de verpakking
Gebruiksaanwijzing Ja
Logistieke gegevens
Land van herkomst China
Code geharmoniseerd systeem (HS) 8471607000
(Buitenste) hoofdverpakking breedte 440 mm
(Buitenste) hoofdverpakking lengte 215 mm
(Buitenste) hoofdverpakking hoogte 265 mm
(Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht 5,44 kg
(Binnenste) verzendverpakking breedte 20 cm
(Binnenste) verzendverpakking lengte 8,2 cm
(Binnenste) verzendverpakking hoogte 23,5 cm
(Binnenste) verzendverpakking gewicht 1,02 kg
Vragen