Bedrijfsprofiel

Levix Computershop B.V.
Vestigingsadres: Dorpstraat 46
5386 AN Geffen

Inschrijvingsnummer KvK: 67375138

B.T.W.-nummer: NL856955619B01

Levix is sinds de oprichting in 1999 dé betrouwbare en servicegerichte partner op het gebied van automatisering. Onze service en kwaliteit is in de wijde omtrek bekend en dit zorgt er voor dat we de afgelopen jaren steeds zijn blijven groeien.

 

Consumenten

2 winkels & 2 Experience Centers

De klant centraal. Iedereen zegt het, wij doen het. Met 2 Experience Centers en 2 reguliere winkels leveren wij een uitgebreid assortiment computers, notebooks, tablets en aanverwante accessoires. Onze winkels zijn gevestigd in de regio Noordoost Brabant en hebben allen een eigen technische dienst.

 

Webshop

Naast onze 2 Experience Centers en 2 winkels hebben we ook de Levix Webshop. Omdat wij nagenoeg alle artikelen op voorraad hebben, kunnen wij zeer snel leveren. Bij eventuele vragen staat onze technische dienst voor u klaar!

 

Service bij je thuis

Naast de mogelijkheid om je computer bij ons te kopen of te brengen voor reparatie, komen wij ook aan huis. Het uurtarief voor aan huis repareren of op onze technische dienst is gelijk. Dus ook voor de installatie van printers en scanners, aanleg of verbetering van (draadloze) netwerken en het overzetten van bestanden naar je nieuwe computer, bent je bij Levix aan het goede adres.

 

Tablet en Smartphone reparaties

Sinds 2013 voeren wij ook reparaties uit aan tablets en smartphones. Hierbij werken wij uitsluitend met A-kwaliteit onderdelen.

 

Zakelijke dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om grote en kleine bedrijven te voorzien in alle automatiseringsbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken, zodat er jaren zorgeloos gebruik gemaakt kan worden van de werkplek(ken). Als er dan toch problemen zijn, lossen wij deze snel en adequaat op met ons team van specialisten.

 

Levix ADSL en andere internet diensten

Sinds begin 2001 zijn wij begonnen met het aanbieden van eigen internet diensten, waaronder ons eigen Levix ADSL. Tevens zijn wij internet hostingaanbieder en bieden wij een hoogwaardig en uitgebreid pakket internetdiensten aan. Omdat Levix haar eigen servers verspreid heeft over diverse locaties, kunnen wij u betrouwbare hosting en snelle verbindingen aanbieden.

 

Recente ontwikkelingen

Nieuwe winkels

Om ons winkelbestand uit te breiden hebben wij in 2012 een nieuwe winkel geopend bij winkelcentrum de Maaspoort in Den Bosch. Deze vestiging biedt ook de volledige Levix ervaring.

 

Uitbreiding

Recent is de verbouwing van ons magazijn afgerond. Door de groei van ons winkelbestand en de toename van het aantal bestellingen via onze webshop groeiden wij uit ons huidige pand. We hebben onze vestiging in Geffen ingrijpend verbouwd en de magazijnruimte is verdubbeld.

 

Professionaliteit

Klanttevredenheid

Levix investeert continu in haar dienstverlening. Dit doen we door regelmatig cursussen aan te bieden aan ons personeel en continu te streven naar 100% klanttevredenheid. Korte lijnen, duidelijke communicatie en een compleet pakket diensten en producten; daar staan wij voor!

 

Certificering en kwaliteit

Dit zien we ook terug in onze beoordelingen op o.a. Tweakers.net, Kieskeurig.nl en Hardware.info. Daarnaast zijn wij sinds 2018 lid van Thuiswinkelwaarborg.